Book Coaching
Nyhedsbrev

3-dages Livsforvandling

for vores nuværende og tidligere kursister

Dato følger for 2023

Høj energi, samhørighed og kærligt fællesskab

Fortsæt rejsen, kom med på 3-dages Livsforvandling, hvor du kommer endnu tættere på den, DU i virkeligheden er, fordi du fjerner flere negative overbevisninger i dig, så du kan begynde at se "klart" igen. Se, hvor fantastisk og elskelig, du er.

Det bliver 3 magiske dage, hvor vi sammen kan genbesøge energien og fællesskabet fra online holdene, hjælpe hinanden med at få healet bestemte udfordringer, blive endnu skarpere på at bruge det fantastiske værktøj, Transformative Water og mærke det fælles stærke energibånd, vi har med hinanden.

Vi har sammensat et program, hvor der er plads til både fordybelse, nærvær, vandring i naturen, energiarbejde og fysisk aktivitet bl.a. Wuji Gong en særlig form for mindfulness i bevægelse.

Strandgården er nøje udvalgt pga den smukke natur, der omkranser stedet og ligger tæt på vandet, så der er mulighed for en frisk dukkert. Der er dejlig ro og plads til bare at være.

Det eneste du skal tænke på i de 3 dage, er at være til stede, være dig og nyde hvert minut.

 

 

Et sted til ro og fordybelse

Vi har fundet en lille hemmelig naturperle, der ligger tæt på Helgenæs og Kaløvig (nede under "næsen" Djursland) - som er et af de smukkeste steder i Danmark. Et fuldstændig unikt sted til ro og fordybelse og vi har booket HELE stedet i de 3 dage. Strandgården ligger tæt på det friske hav og er omgivet af vild natur, så der er rig mulighed for både at bade og vandre. Der er også sauna på stedet. 

Stedet er indrettet med små lejligheder delt op i 3-4 værelser med et fælles tekøkken, bad og toilet i en super hyggelig atmosfære.

Du kommer til at fordybe dig i skønne uhøjtidelige og autentiske omgivelser. Der er fuld forplejning. Maden er sund og hjemmelavet af friske økologiske råvarer, tilberedt med sjæl og kærlighed til naturen. 

Det bliver 3 oplevelsesrige dage sammen med andre søde Livsforvandlere og du bliver fyldt op med fornyet frisk energi og overskud.

Pris for hele herligheden kr. 5.200, – inkl. moms.


Tilmeld og køb her

Du får 2 x overnatning, sengelinned og fuld forplejning under hele opholdet.


Har du brug for mere information, kontakt da Anja på tlf 4096 3555.
 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50