Book 1:1 samtale
Nyhedsbrev

3-dages Livsforvandling

Fredag 10. juni - søndag 12. juni 2022

Lykkelig Til Dine Dages Ende!

Start rejsen, kom med på 3-dages Livsforvandling, hvor du får mulighed for at mærke dig selv og komme tættere på den, DU er.
Du vil opleve en helt ny spiren af glæde, et indre overskud og fornyet frisk energi i hele kroppen.

Vi har sammensat et program, hvor der er plads til både fordybelse, nærvær, vandring i naturen, energiarbejde og fysisk aktivitet bl.a. Wuji Gong en særlig form for mindfulness i bevægelse.

Du vil blive klogere på dig selv, hvad der har formet dig som menneske, hvorfor du handler, som du gør, hvorfor du har bestemte udfordringer i livet og hvordan du let og enkelt slipper dem og finder ind til lykken og freden indeni dig. Det eneste du skal tænke på i de 3 dage, er at være til stede, være dig og nyde hvert minut.

På de 3 dage, bliver dit energibarometer fyldt op, både fysisk, mentalt og sjæleligt, på en helt anderledes og lettere måde, end du er vant til.

Vi arbejder med vores helt egen energiform – Transformative Water.

 

Et sted til ro og fordybelse

Vi har fundet en lille hemmelig naturperle, der ligger tæt på Helgenæs og Kaløvig (nede under "næsen" Djursland) - som er et af de smukkeste steder i Danmark. Et fuldstændig unikt sted til ro og fordybelse og vi har booket HELE stedet i de 3 dage. Strandgården ligger tæt på det friske hav og er omgivet af vild natur, så der er rig mulighed for både at bade og vandre. Der er også sauna på stedet. 

Stedet er indrettet med små lejligheder delt op i 3-4 værelser med et fælles tekøkken, bad og toilet i en super hyggelig atmosfære.

Du kommer til at fordybe dig i skønne uhøjtidelige og autentiske omgivelser. Der er fuld forplejning. Maden er sund og hjemmelavet af friske økologiske råvarer, tilberedt med sjæl og kærlighed til naturen. 

Det bliver 3 intense og oplevelsesrige dage, hvor du kommer tættere på dig selv, bliver skarpere på at mærke dig selv samt blive klogere på, hvem du er.

Pris for hele herligheden kr. 5.200, – inkl. moms.
Sidste frist for tilmelding som er bindende er d. 1. marts 2022.

Hvis du tilmelder dig og betaler inden 1. december 2021 - sparer du kr. 400,-
Brug rabatkoden: Spar400

Tilmeld og køb her

Du får 2 x overnatning, sengelinned og fuld forplejning under hele opholdet.


Check-in: Fredag d. 10. juni 2022 kl. 15.00 
Check-ud: Søndag d. 12. juni 2022 kl. 15.00Har du brug for mere information, kontakt da Anja på tlf 4096 3555.
 

 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50