Gratis samtale
Nyhedsbrev
Læs mere

Behandling

Behandling hos en af os 4 i Livsforvandling.

Du kan frit vælge det sted, der passer dig bedst.

 
Er for dig som ønsker hjælp og støtte til at transformere og slippe en specifik blokering, som lige nu begrænser eller fastholder dig i en følelsesmæssig smerte, tankespiral eller et uhensigtsmæssigt adfærdsmønster. 

I vores behandling bruger vi muskeltesten fra kinesiologien til at afsløre de følelsesmæssige blokeringer, begrænsende overbevisninger og gamle emotionelle og nedarvede mønstre, som er lagret i din krop og i dine celler, og som ligger til grund for de udfordringer og følelsesmæssige ubehag du oplever i dit liv. 

Du vil blive præsenteret for Transformative Water MiND, som vi bruger til at fjerne og opløse de blokeringer, som lige nu skaber dine udfordringer. Med Transformative Water MiND kan vi arbejde direkte ned i din underbevidsthed og ændre og fjerne de begrænsende overbevisninger og følelsesmæssige blokeringer, som lige nu begrænser dig i dit liv. Samtidig kan vi downloade nye følelser i din krop, så du fx kan føle dig elsket og accepteret. 

Behandlingen kan på mange måder sammenlignes med en omprogrammering af en computer, hvor vi sletter gamle programmer som ikke tjener dig længere og i stedet downloader nye programmer. Dette vil føles som en omprogrammering af dig selv, din krop og dermed dit liv, så du vil opleve hvordan du kan bryde gamle mønstre og slippe alt det, som ikke tjener dig længere og i stedet begynde at tiltrække og udtrykke mere ro, kærlighed og tillid i livet. 
Du vil desuden blive retvendt polariseret og få rettet op i de energisystemer du har brug for og få skabt balance i hele dit energisystem. Det kan fx være dit følelsesmæssige og kropslige energisystem, som har behov for at blive rettet op, for at energien i din krop kan flyde frit. Når din krops energisystem er i balance og energien i din krop kan flyde frit, skabes en selvhelbredende proces. 

Din eneste opgave er at være modtagelig for healingen/terapien og være villig til forandring. 

Du skal være klar over, at vi har uendelig mange begrænsende overbevisninger og blokeringer i vores system. På en behandling kan vi finde og fjerne dem, der forstyrrer dig mest lige nu. Du vil opleve, at det gør livet nemmere indenfor det specifikke område, som vi har arbejdet med.
Ønsker du for alvor at skabe en varig forandring for dig selv, en livsforvandling, så er det vores THRIVE-forløb du skal kigge på. I dette forløb bliver du din egen terapeut og lærer at arbejde med dig selv på samme måde, som vi gør.


Læs mere her

Vi glæder os til at se dig til en behandling hos os.
 
Den tager 60 min. Du kan kontakte den af vores Transformative Water terapeuter du ønsker en session hos ved at skrive en SMS, og vedkommende vil kontakte dig og aftale en tid.

Lena Fladeland, Kjellerupvej 31, 6091 Bjert, SMS på 2279 7663

Lene Graa, Gl. Ålbovej 20, 6092 Sdr. Stenderup, SMS på 2840 2450

Anja Lauritzen, Hans Povlsensvej 10, 9240 Nibe, SMS på 4096 3555

Rikkesofia Schøth, Henrik Rantzaus Vej 34, 6000 Kolding, SMS på 5353 4556
 
Køb en behandling her

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50