Gratis samtale
Nyhedsbrev

Den menneskelige å

« Tilbage
Dato: 3. april 2023

Skrevet af Rikkesofia, Livsforvandling

Det gik op for mig den anden dag, da jeg gik en tur i skoven, at vi mennesker på flere områder fungerer på samme måde som en å.

En å med store og mindre sten, som har ligget der i mange år, måske helt tilbage fra skabelsen, men også med store og mindre grene, blade, grus og sand, som har ligget der i kortere eller længere tid.

En å, hvor vandet strømmer i mere eller mindre frit flow alt efter, hvor mange sten, grene, blade og grus der ligger i den, som resultat af skiftende vejrforhold.

Åen kan langt hen af vejen rense sig selv alene ved hjælp af vandets gennemstrømning, men efter både større uvejr eller mange dage med mindre blæst vil nedfald fra skovens træer, sand og grus med tiden blokere åens frie flow forskellige steder, så vandet næsten ikke kan flyde, og tempoet på gennemstrømningen bliver virkelig langsom, fordi vandet skal finde en vej uden om forhindringerne.

Dette kan skyldes både de større sten eller grene, som falder ned og samler sig på kort tid grundet voldsomme vejrforhold, men det kan også være det mindre daglige nedfald, som hober sig op, og med tiden skaber større og større dynger, som blokerer flowet.

Vi mennesker kan have en tendens til blot at betragte åen og tænke, at det jo er en del af naturen. Men ønsker vi, at vandet i åen skal blive ved med at flyde frit, må vi på et tidspunkt hjælpe til med at flytte nogle grene, sten og dynger fra åen, så den ikke bliver blokeret og stopper helt til.

I min verden fungerer vi som mennesker på præcis samme måde som åen.

Man kan sige, at der løber en å indeni os gennem vores energisystem, og gennem livet bliver dette energisystem forstyrret og blokeret af overbevisninger og traumer.. Disse overbevisninger og traumer blokerer for flowet i vores indre energistrøm, på samme måde som sten, grene, grus og blade gør det i åen.  

Når vi bliver født strømmer energien rimelig frit igennem vores krop. De fleste af os (læs her alle) har dog karmiske ting med os fra tidligere liv, som allerede ligger som de store sten i åen.

Som vi vokser op vil oplevelser, traumer og overbevisninger i forskellige størrelser sætte sig fast i vores energisystem. Nogle gennem voldsomme traumatiske oplevelser, som de enorme grene efter et uvejr, andre mindre som kviste, blade og grus, der gennem gentagne små oplevelser i vores hverdag vokser sig til fastgroede overbevisninger om os selv og livet, på samme måde som dyngerne af det mindre daglige nedfald fra skoven i åen.

Der vil gennem hele vores liv komme oplevelser til af forskellig art. Og hvis ikke vi på et tidspunkt begynder at rydde op i vores indre energisystem, så energien kan flyde frit i kroppen, vil alle nyere oplevelser og traumer sætte sig fast sammen med de traumer og overbevisninger, vi har med os tilbage fra tidligere liv og den tidlige barndom.

Rigtig mange mennesker bruger hver dag en enorm mængde energi på at undgå at komme i kontakt med deres traumer og overbevisninger, fordi det kan være så smertefuldt. Livet bliver som et computerspil, hvor du skal komme gennem åens strøm, mens du hele tiden prøver at undvige alle sten, grene og blade på din vej.

På den måde kommer du til at leve dit liv i en form for  “undvigelsestilstand”, i stedet for at stoppe op og undersøge, hvad det er, de her sten og grene repræsenterer for dig i dit liv. Hvad er det er for en ”storm” de kommer fra og hvad er det for gentagne hverdagsoplevelser, du har skabt dit selvbillede ud fra.

Du kan vælge at blive ved med blot at betragte alle dine problemer og udfordringer i livet.

Men så vil du ligesom åen -  lukke til, og blive blokeret forskellige steder i dig selv.

Du kan jo godt starte med at fjerne de små kviste og grene i åen, men det kan føles som en håbløs kamp at skulle løfte de tunge sten og grene alene. Altså selv fjerne de små ting med bevidsthed og meditation, men når vi når til de store traumer og fastgroede overbevisninger, kan du hurtigt komme til at føle det som en håbløs kamp. 

For mig har det derfor givet mening af få hjælp af andre til at komme i gang og præsentere mig for metoder, teknikker og redskaber, som kan hjælpe mig til at kunne rense mit energisystem for blokeringer, overbevisninger og traumer.

På samme måde, som hvis jeg skulle rense åen for de tunge sten og grene uden hjælp, har vi brug for et redskab til selv at kunne fjerne det,  som blokerer vores energisystem.

Og det er lige netop her Transformative Water Metoden er en gave til alle.

Det er dét redskab , der hjælper dig til, at du selv kan finde og fjerne de overbevisninger og traumer, som blokerer dit energisystem og som er årsagen til dine fysiske og psykiske udfordringer.

Er din å blokeret lige nu, så ræk ud. Vi har altid tid til dig. En snak kan bidrage til at fjerne nogle af de små kviste og måske give en forståelse for, hvad de store sten, handler om. 

Du kan bestille din helt egen personlige samtale her
Det koster kun din tid.

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
4. maj 2023
Hvad er Transformative Water Metoden?
Læs indlæg
3. april 2023
Den menneskelige å
Det gik op for mig den anden dag, da jeg gik en tur i skoven, at vi mennesker på flere områder fungerer på samme måde som en å.
Læs indlæg
9. marts 2023
Sæt dig selv fri
Den ultimative frihed ligger i, at du gør dig fri af alle snærende bånd og tager ansvar for at følge din vej på den bedst mulige måde og forholde dig til, hvad der foregår i dit hoved og kommer ud af din mund.
Læs indlæg
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50