Gratis samtale
Nyhedsbrev

Energiposer

- Nemt og enkelt


Transformative Water Bag MooD 


Gå med denne energipose i din lomme eller BH hver dag og du vil få styrket og løftet dit følelsesmæssige energisystem op på 100%.
Den vil hjælpe dig til at komme mere i ro, når du står overfor noget, der er svært i dit liv. 

Når du går med denne energi på dig, flyder din energi ligeledes rigtigt i kroppen og du bliver ydermere beskyttet mod egen og andres negative energi.

"Henrik fortæller: Min kollega, som kan være træls at høre på og som har tendens til at nedgøre nye ideer til forbedring, "fylder" ikke det samme som han plejer, nu hvor jeg går med dette vand i lommen". 

Køb Bag MooD her

Transformative Water Bag CaLM


Gå med denne energipose i lommen eller i din BH hver dag og få 100% jordforbindelse og mere ro i hovedet.
Det er en fordel også at sove med den under puden for at opnå en bedre nattesøvn.

"Judith udtaler: Mit tankemylder har været svært at kontrollere og jeg har følt mig stresset igennem hele dagen. Når jeg går med Transformative Water CaLM føler jeg mig lettere i mit hoved. En underlig og "ny" tomhed og til tider slet ingen tanker. Jeg er mere i nuet og tilstede. Jeg har stadigvæk tanker, jeg kan bare meget bedre "lægge dem til side". Normalt vil mine 10 tanker på én gang gøre mig træt, forvirret og stresset. Nu er der færre tanker tilstede og mere ro.

Efter 2 dage fortalte jeg min mand, at jeg gik rundt med det her højfrekvente vand. Jeg forventede en latter eller bemærkning, om hvad jeg nu havde fået snakket mig ind i. Det var det modsatte. Han havde de nætter, jeg havde sovet med mit vand, kunnet mærke en behagelig ro i ham selv, når han lå ved siden af mig".Når du går med denne energi på dig, flyder din energi ligeledes rigtigt i kroppen og du bliver ydermere beskyttet mod egen og andres negative energi.

Køb Bag CaLM her

 


Transformative Water Bag BoDy

 

Gå med denne energipose i din lomme eller i din BH hver dag og få løftet kroppens energi op på 100%. 

Den sørger for at alle dine celler fungerer optimalt og du kan opleve, at du får mere fysisk styrke og udholdenhed.
Når du går med denne energi på dig, flyder din energi ligeledes rigtigt i kroppen og du bliver ydermere beskyttet mod egen og andres negative energi.

Køb Bag BoDy her


 

Transformative Water Bag ReST

Hjælper kroppen til at give slip på "frys-tilstanden" efter et chok/traume og skal kun bruges efter behov.
Hold den i hånden et par minutter og læg den derefter væk igen, så klarer din krop resten. Hvilen falder på og kroppen kan nu give fuldstændig slip. Typiske reaktioner: Træthed, afslappethed, gaben - tillad dig selv at få den nødvendige hvile bagefter.

Køb Bag ReST her

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50