Gratis samtale
Nyhedsbrev

Energismykker

- Transformative Water Pearls

Transformative Water Pearls er unikke energismykker udviklet af stifterne af Livsforvandling.
 

Smykkerne består af en smuk glasperle med Transformative Water som er renset, vitaliseret vand med en høj energifrekvens.

Den høje frekvens i vandet korresponderer med dit energisystem i kroppen og løfter og styrker din energi, når du bærer dem.

Nedenunder kan du læse mere om energismykkerne, Transformative Water Pearls og deres unikke egenskaber - og du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål her

Energismykke med rosa glasperle


Vores rosa Transformative Water Pearl MooD løfter og styrker dit følelsesmæssige energisystem, så du får mulighed for at tackle både indre og ydre emotionelle påvirkninger mere hensigtsmæssigt. Perlen hjælper dig derved med at finde tilbage til din naturlige følelsesmæssige balance og samtidig beskytter perlen dig mod negative vibrationer både fra dig selv og andre mennesker. 

Perlen er skabt i et enkelt design og kan anvendes til både mænd og kvinder som:
  • Vedhæng til halskæde
  • Nøglering
Kan også bestilles som ørenringe

Prisen for denne perle med sølvcap er kr. 950,- inkl. moms.

Hvis du vil forkæle dig selv og hjælpe din krop tilbage i sin naturlige følelsesmæssige balance ved at bære denne perle hver dag, så kan du blive ejer af din helt egen Transformative Water MooD perle i sart rosa.

Køb Transformative Water Pearl – Rosa

 

Prisen for denne perle med forgyldt cap er kr. 1.250,- inkl. moms. (Leveringstid på denne er op til 3 uger)

Send en mail med din bestilling nedenunder, hvis du ønsker at denne ekslusive perle med forgyldt cap skal være din eller være en gave til den, du holder af.

Bestil med forgyldt cap

Energismykke med grøn glasperle


Vores grønne Transformative Water Pearl BoDy løfter og styrker dit biologiske energisystem – din fysiske kropsenergi. Energismykket hjælper kroppens celler med at modtage al den energi, de har behov for, så din krop fungerer optimalt. Cellerne bliver fyldt med en høj energifrekvens, der samtidig giver glæde til kroppen som helhed.

Perlen er skabt i et enkelt design og kan anvendes til både mænd og kvinder som:
  • Vedhæng til halskæde
  • Nøglering
Kan også bestilles som ørenringe

Hvis du vil forkæle dig selv og give din krop og dine celler de bedste betingelser for at fungere optimalt ved at bære denne perle hver dag, så kan du blive ejer af din helt egen Transformative Water BoDy perle i sart grøn.


Prisen for denne perle med sølvcap er kr. 950,- inkl. moms.

Køb Transformative Water Pearl – GrønPrisen for denne perle med forgyldt cap er kr. 1.250,- inkl. moms. (Leveringstid på denne er op til 3 uger).

Bestil med forgyldt cap

 

Håndlavede perler


Vores smukke perler er udviklet i samarbejde med glaskunstner Connie Sørensen, Søglas. Hver eneste perle er mundblæst og med en håndlavet sølv eller forgyldt cap. Når perlen er mundblæst og afspændt fyldes den med Transformative Water, forsegles og monteres med cap. 

Udtalelser fra mennesker, der benytter Transformative Water Pearls
 

Vi er så utroligt glade for alle de positive tilbagemeldinger, vi får fra de mennesker, der bærer en Transformative Water Pearl – det bekræfter os i, at vi er godt på vej i vores mission om at hjælpe så mange mennesker, som muligt, med at få det godt med dem selv.
 
Nogle af de flotte ord, vi får fra mennesker, der går med vores energismykker, er blandt andet: ”Er yderst taknemmelig for mine perler, og vil ikke undvære dem”, ”Jeg ved, at Water-perlen virker og jeg bruger den hver dag” og, ” Slapper mere af og hviler bedre i hverdagen på trods af mange udfordringer.”

Læs mere om Transformative Water
 

Omdrejningspunktet i energismykkerne er som tidligere beskrevet Transformative Water – en helt unik metode til at skabe vedvarende, positive forandringer i dit liv og udviklet af de 3 kvinder bag Livsforvandling.
 
Vil du læse mere om Transformative Water, som er inde i de smukke mundblæste glasperler, finder du mere info ved at klikke nedenfor.

Læs mere om Transformative Water
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50