Book 1:1 samtale

Energismykker

- Transformative Water Pearls

Transformative Water Pearls er unikke energismykker udviklet af stifterne af Livsforvandling.
 

Vores energismykker er helt unikke og skabt i samarbejde med glaskunstneren Connie Sørensen fra Søglas. Smykkerne består af en smuk perle med Transformative Water, som er renset og vitaliseret vand med en høj energifrekvens.
 
Den høje frekvens i vandet gør det muligt for vores kognitive hjerne at kommunikere med vores underbevidsthed, og her kan du for alvor få fat i de gamle mønstre og overbevisninger, der afholder dig fra at udleve dit fulde potentiale.
 
Nedenfor læser du mere om energismykkerne Transformative Water Pearls og deres unikke egenskaber – og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
 
 

Energismykke med rosa glasperle


Vores rosa Transformative Water Pearl MooD løfter og styrker dit følelsesmæssige energisystem. Med dette energismykke bliver det lettere for dig at tackle de emotionelle påvirkninger, du bliver udsat for – både dine egne og andres. Samtidig beskytter perlen dig, som de andre perler, mod negative energier og følelser.

Prisen for denne perle med sølvcap er kr. 999,- inkl. moms og levering.

Køb Transformative Water Pearl – Rosa
 

Prisen for denne perle med forgyldt cap er kr. 1.299,- inkl. moms og levering. (Leveringstid på denne er op til 3 uger)

Bestil med forgyldt cap

Energismykke med grøn glasperle


Vores grønne Transformative Water Pearl BoDy løfter og styrker dit biologiske energisystem – din krops celler. Energismykket hjælper kroppens celler med at modtage al den energi, de har behov for, så din krop fungerer optimalt. Cellerne bliver fyldt med en høj energifrekvens, der giver glæde til celler såvel som kroppen som helhed.


Prisen for denne perle med sølvcap er kr. 999,- inkl. moms og levering.

Køb Transformative Water Pearl – GrønPrisen for denne perle med forgyldt cap er kr. 1.299,- inkl. moms og levering. (Leveringstid på denne er op til 3 uger).

Bestil med forgyldt cap

 

Håndlavede perler


Vores smukke perler er udviklet i samarbejde med glaskunstner Connie Sørensen, Søglas. Hver eneste perle er mundblæst og med en håndlavet sølv eller forgyldt cap. Når perlen er mundblæst og afspændt fyldes den med Transformative Water, forsegles og monteres med cap. 

Udtalelser fra mennesker, der benytter Transformative Water Pearls
 

Vi er så utroligt glade for alle de positive tilbagemeldinger, vi får fra de mennesker, der bærer en Transformative Water Pearl – det bekræfter os i, at vi er godt på vej i vores mission om at hjælpe så mange mennesker, som muligt, med at få det godt med dem selv.
 
Nogle af de flotte ord, vi får fra mennesker, der går med vores energismykker, er blandt andet: ”Er yderst taknemmelig for mine perler, og ville ikke undvære dem”, ”Jeg ved, at Water-perlen virker og jeg bruger den hver dag” og, ” Slapper mere af og hviler bedre i hverdagen på trods af mange udfordringer.”

Læs mere om Transformative Water
 

Omdrejningspunktet i energismykkerne er som tidligere beskrevet Transformative Water – en helt unik metode til at skabe vedvarende, positive forandringer i dit liv og udviklet af de 3 kvinder bag Livsforvandling.
 
Vil du læse mere om Transformative Water, som er inde i de smukke mundblæste glasperler, finder du mere info ved at klikke nedenfor.

Læs mere om Transformative Water
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50