Gratis samtale
Nyhedsbrev

Har du prøvet at manifestere?

Har du prøvet at manifestere noget i dit liv?

 

Måske synes du, det er svært! Men du skal vide, at vi manifesterer altid!

Først skal vi lige tilbage til Bruce Lipton, som jo er den forsker, som jeg primært læner mig op ad i denne artikelserie.
Bruce Lipton siger: ”Hvis du vil vide noget om, hvad der ligger af programmer i din underbevidsthed, skal du kigge på dit liv.”
Forstået på denne måde:

 • Hvis du lever i økonomisk overflod, så har du nogle programmer, der gør dig god til at tjene penge.
 • Hvis du lever i økonomisk knaphed, har du nogle programmer, der skaber denne knaphed.
 • Hvis du lever et liv fyldt af kærlighed til dig selv og andre, har du programmer, der skaber det.
 • Hvis du lever et liv fyldt af bekymringer og angst, så har du programmer, der skaber det.
Det vi fylder vores sind med skaber vores liv! Det har du måske hørt – og det er sandt, men der er ét problem. Vi er nemlig kun i stand til at være i vores bevidste sind i 5% af tiden med en kraft på 1. I 95% af tiden er vi i vores underbevidsthed med en kraft på 1.000.000.
Hvem tror du vinder? Hvad tror du, kommer til at fylde dit sind?

Lad mig komme med et af Bruce Liptons eksempler:

Person A:
A er vokset op i en velhavende familie og har i sin opvækst fået en masse programmer i sin underbevidsthed om, hvordan man tjener penge. A har fået et penge-mindset med sig fra sin barndom. A er ikke vild med at gå i skole, så han har forladt skolebøgerne tidligt.

Person B:
B er vokset op i en fattigere familie og er i sin barndom ikke blevet præget i forhold til et penge-mindset – tværtimod. B elsker at studere og han har læst økonomi på universitetet og har fået virkelig høje karakterer.

Vi har nu 2 personer, der i forhold til forstand på penge er vidt forskellige.

Person B er, når han er i sit bevidste sind, hvor han bevidst kan trække på sin gode uddannelse virkelig klog på penge. Når B er i sin underbevidsthed, har han ingen gode programmer at trække på i forhold til det at tjene penge. Måske tværtimod.

Person A er mega god til at tjene penge, når han er i sin underbevidsthed og kan trække på automatprogrammerne fra hans barndom. Når A er i sit bevidste sind er han/hun slet ikke klog på penge.
Hvem tror du tjener mange penge?

Så uanset:
 • Hvor meget du studerer
 • Hvor meget du beslutter dig for at flytte fokus
 • Hvor mange målbare eller umulige mål du sætter dig
Så når du dem ikke – hvis de programmer du har i din underbevidsthed peger i en helt anden retning. Programmerne i din underbevidsthed vil altid vinde, fordi du er her i 95% af tiden med en kraft på en million gange kraften i dit bevidste sind.

Så hvis du længe har ønsket dig:
 • Mere kærlighed i dit liv - skal du finde og ændre dine programmer om kærlighed.
 • Mere ro og væren i dit liv - skal du finde og ændre de programmer, der jager dig rundt i manegen hele tiden.
 • Økonomisk overflod - skal du kigge på dine programmer om penge.

Jamen, hjælper det slet ikke at tænke positivt og sætte mål?
Jo det gør det, da det ændrer på det filter, der er mellem det bevidste og det ubevidste sind.

Hvis du beslutter dig for at tænke mere positivt og øver dig i det over en længere periode – ved fx at skrive 3 gode ting for dagen ned hver aften, så vil du kunne ændre det, du får lov til at opleve af verden omkring dig.
Og hvad mener jeg så med det?

Jo, du ved jo nu, at kraften i det ubevidste sind er 1.000.000 gange større end i det bevidste sind.

Sagt på en anden måde:
På et splitsekund kan din underbevidsthed rumme og forarbejde 1.000.000 inputs. I samme splitsekund kan dit bevidste sind opfange og bearbejde 1 input. Dette ene input, der får lov at trænge igennem, er bestemt af, hvordan dit filter står og af programmerne i din underbevidsthed. Programmerne sorterer i første omgang en hel masse inputs fra, da de på en eller anden måde er farlige set i relation til de programmer, du har fået med dig. De resterende inputs får lov til at komme igennem alt efter, hvordan filteret står.

Hvis du lige nu oplever, at alt går skævt for dig og at alt og alle er imod dig, så står dit filter til at fortælle dig, om alt det, der kan gå galt. Det er ofte sådan, det vil være, hvis ikke du har arbejdet på at ændre det – fordi din underbevidstheds største opgave er at passe på dig og sikre din overlevelse, altså få øje på alt det, der kan gå galt.

Jamen, hjælper det ikke at sætte mål – jo det gør det.
Det hjælper i forhold til at bestille de inputs, der peger frem imod dit mål. Jeg tror at alle, der har drømt om at få børn ved, at det har den effekt, at man ser barnevogne over alt. Men det ændrer ikke på dine programmer, om at blive mor eller far eller leve lykkeligt i en kernefamilie.

Hvis du sætter dig et mål om at tjene mange penge og arbejder med at føle og mærke det over en længere periode, vil underbevidstheden sætte dit filter, så du modtager de rigtige inputs. Den vil dog først sortere de inputs fra, som er farlige for dig.
Hvis du har programmer i din underbevidsthed om at penge er farlige og rige mennesker er onde, vil det få din underbevidsthed til på forhånd at sortere en masse brugbare inputs(muligheder) væk, som du aldrig får lov at se.

Du manifesterer hele tiden.
Det liv du har nu, har du selv manifesteret.

Hvis du ønsker et andet liv, skal du ændre dine overbevisninger/programmer i din underbevidsthed og sætte dit filter rigtigt.
Hvis du gør, som du plejer, får du mere af det, du kender.

Jeg håber du har fået noget ud af at læse dette og fået mod på at gøre noget for at ændre dit liv, hvis det er det, du drømmer om.

Husk det er dig og dit liv, det handler om. Det kan godt være, at du føler, at det er de andres skyld, men tro mig, det er det ikke! Og heldigvis for det, vi kan nemlig ikke ændre på andre!
Hver gang du laver en forandring på et program/overbevisning i din underbevidsthed, forandres din måde at opleve verden på og dermed din oplevelse af dit liv. Og når du forandrer dig, vil dine nærmestes måde at opleve på dig, også forandres og deres liv vil opleves anderledes.

På vores THRIVE-forløb og Vækst Dit Liv, hjælper vi dig til at:

 • Komme fri af uhensigtsmæssige programmer/overbevisninger i din underbevidsthed
 • Sætte dit filter helt rigtigt i forhold til dit helt fantastiske mål
 • Nå dine første mål på din rejse.

 
Dette er et uddrag af Podcast-serien: Din underbevidsthed - ven eller fjende?
Du kan lytte til hele serien her

 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50