Gratis samtale
Nyhedsbrev

Kanalisering

Få øje på din sjæls fulde potentiale og stil skarpt på det, der begrænser dig lige nu, så du kan give slip på det.


Kanaliseringer via Rikkesofia

Mit kald er at kanalisere den højere bevidsthed ned til dig og formidle budskaber med dybere mening gennem letforståelige ord, som vibrerer med kærlighed og healing.

Jeg kanaliserer din sjæls potentiale og det, som gemmer sig i din underbevidsthed og står i vejen for, at din sjæl kan ”ånde” og få plads i din krop og dit liv.
I mine kanaliseringer følger der højfrekvent healing og energi, der bringer dig i tættere kontakt med din sjæl og dit hjertes visdom. Det føles oftest som en stærk genkendelse og vækkelse af noget fra et dybere sted i dig.

JA TAK

Hvordan foregår det?

Når du har booket en kanalisering ved mig, aftaler vi, om du har behov at snakke i 5 minutter, inden jeg går i gang med kanaliseringen. Dette er et tilbud til dig og ikke nødvendigt for mit arbejde, men det kan hos nogen skabe en tryghed i at vide, hvad der skal ske.

Jeg optager kanaliseringen på en lydfil, som du efterfølgende vil modtage på mail. Mine ord vil være kodet med en healingsenergi, som healer dine personlige energifelter. Du kan med fordel lytte til optagelsen flere gange, og bruge den som healing, men du vil også opleve, at jo flere gange du lytter, jo mere vil budskaberne folde sig ud, og typisk vil den fulde forståelse lande igennem fordybelse og manifestere sig i dit levede liv.

Arbejder du i forvejen med Transformative Water MiND, vil kanaliseringen kunne anvendes som genvej til at finde frem til dybtliggende rødder og karmiske forbindelser, som ellers kan være svære at få øje på.

Samspillet mellem Kanaliseringen og Transformative Water MiND kan beskrives, som en fusionering mellem to forskellige healingsformer, som supplerer og opgraderer hinanden, og derved skaber et powerfuldt energifelt, som åbner op for en endnu dybere healing og livsforvandling.

Hvad er kanalisering?

Når jeg kanaliserer modtager jeg åndelig og guddommelig vejledning fra de højere bevidsthedslag, omkring den person, som jeg kanaliserer ned til.

I kanaliseringen får jeg ikke beskeder om din fremtid, da den altid afhænger af de personlige valg, du træffer. Jeg får i stedet vist dit potentiale, som du har mulighed for at udfolde, og jeg får også vist dét, som hindrer dig i at udfolde dit fulde potentiale på nuværende tidspunkt.
Da jeg kanaliserer ned igennem min menneskelige krop og formidler med mit personlige sprog, er det vigtigt, at du altid mærker efter, hvordan det resonerer inde i dig, og tager budskaberne med dig, på en måde, som giver mening.

JA TAK

Kærlig hilsen
Rikkesofia

 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50