Gratis samtale
Nyhedsbrev

Traumeterapi 

Slip dine dybe traumer én gang for alle

Vi i Livsforvandling er her for at hjælpe dig med at bryde fri fra de dybe traumer, der kan påvirke dit daglige liv. Mange af os bærer rundt på uforløste traumer uden at vide det, og disse traumer kan have en negativ indvirkning på vores mentale og følelsesmæssige velvære.
 

Uforløste traumer og traumebehandling

Traumer, især dem fra barndommen, har en tendens til at forankre sig dybt i vores underbevidsthed. De kan materialisere sig som uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, der skaber en følelse af at være fanget i en negativ spiral. Måske genkender du følelsen af at være forkert, udenfor eller ofte føle dig bange og ked af det uden at forstå hvorfor.
 

Vejen til forandring med THRIVE-forløbet og traumeterapi

Hos Livsforvandling tilbyder vi THRIVE-forløbet, skabt til at hjælpe dig med traumeterapi og effektiv traumebehandling. Dette terapeutiske program giver dig mulighed for at identificere og bearbejde dine underliggende traumer på en støttende og livsforvandlende måde. Vi forstår, at det kan være overvældende at tage det første skridt mod at håndtere dine traumer, men vi er her for at guide dig gennem processen.
 

Dedikation til din frihed og velvære med traumeterapi

Livsforvandling er dedikeret til at hjælpe dig med at frigøre dig fra de bånd, som uforløste traumer kan skabe i dit liv. Med vores professionelle traumeterapi og erfarne terapeuter er du i trygge hænder. Vi arbejder sammen med dig for at genopdage friheden, styrken, roen og glæden i dig selv.
 
Så hvis du ønsker at slippe dine dybe traumer en gang for alle, er Livsforvandling klar til at støtte dig på din vej mod forløsning og personlig udvikling. Kontakt os i dag, og lad os sammen begynde rejsen mod en mere helstøbt og glædesfyldt tilværelse med effektiv traumebehandling.
 

Book en uforpligtende samtale for holistisk traumeterapi

Hvis du ønsker at frigøre dig fra dine traumer og opleve en positiv forandring i dit liv, så tøv ikke med at kontakte os. Livsforvandling er her for at hjælpe dig med vores professionelle traumeterapi og livsforvandlende THRIVE-forløb. Vi er klar til at støtte dig på din rejse mod personlig vækst, frihed og glæde.
Book din samtale lige her

Har du spørgsmål eller andet, så er du også mere end velkommen til at ringe til os på: 2840 2450 eller skrive til os på info@livsforvandling.com
 
Har du brug for at mærke efter om dette forløb er vejen for dig, kan du få en smagsprøve på, hvad THRIVE-forløbet kan gøre for dig, ved at deltage på en af vores Workshops.
Læs mere og tilmeld dig her
 
Vi er ydmygt stolte af de flotte ord, vi har fået fra vores kursister allerede
Læs hvad de skriver her

Traumeterapi med Transformative Water Metoden
 

På vores terapeutiske kursus, hvor du lærer at slippe dine traumer, er omdrejningspunktet Transformative Water Metoden.

Transformative Water er renset, vitaliseret vand med en høj energifrekvens, og kort fortalt hjælper vandet din kognitive hjerne med at kommunikere med din underbevidsthed – dér, hvor dine traumer ligger lagret.
 
I 95 procent af tiden bliver vi styret af vores underbevidsthed, og det bremser vores personlige udvikling, hvis vi ikke formår at komme i kontakt med vores underliggende traumer – de ”programmer”, der er kodet ind i vores ubevidste, som styrer vores tanker og handlinger.
 
Din underbevidsthed prøver kun at passe på dig efter bedste evne, men i værste fald kan fortrængte traumer i underbevidstheden føre til uhensigtsmæssige handlinger og følelser, fordi din underbevidsthed forsøger at skærme dig fra (flere) ubehagelige oplevelser.
 
Netop derfor er Transformative Water et fantastisk redskab til at dykke ned i din underbevidsthed og blive klar over de traumer, der ligger. På den måde bliver du skarpere på at opdage dine mønstre og dermed ændre dem og bryde de negative tanke- og handlemønstre.
 
Gennem den indsigt, du får i dig selv med Transformative Water, bliver du din egen bedste terapeut, og fremover kan du selv forløse dine traumer, løfte din energifrekvens og få din frihed og glæde i livet tilbage.

Læs om vores T H R I V E - forløb, hvor du arbejder med selv-healing og traumeterapi
 

På vores online T H R I V E - forløb får du kærlig og indsigtsfuld guidning i de underbevidste traumer, der skaber dine uhensigtsmæssige mønstre.
 
Lene, Lena og Anja sætter dig grundigt ind i Transformative Water Metoden, og du får viden og værktøjer til at opnå forståelse for og arbejde med at vende din negative spiral til en positiv forvandling. 
 
På  forløbet får du metoder til at slippe dine indre begrænsninger, så du kan udleve dit fulde potentiale. Du vil efterfølgende mærke en helt ny energi og et fornyet gåpåmod til at leve et liv, hvor du føler dig fri til at være DIG.

Læs mere om vores T H R I V E - forløb

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50