Gratis samtale
Nyhedsbrev

Traumeterapi 

– Slip dine dybe traumer én gang for alle

Hos Livsforvandling hjælper vi dig, der har uforløste traumer – også dem, du måske ikke er klar over, at du har.
 
Uforløste traumer, for eksempel fra oplevelser i vores barndom, kan sætte sig i vores underbevidsthed og komme til syne som uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre og en følelse af at sidde fast i en negativ spiral. 

Kender du følelsen? 

Du ved, at der er noget i vejen. Du ved, at du kan og skal arbejde med det for endelig at slippe dine begrænsninger og leve det liv, du drømmer om. Men du ved ikke, hvor du starter, eller hvad du skal starte med, og det hele bliver uoverskueligt.

Heldigvis findes der en løsning, og det er et terapeutisk og livsforvandlende forløb hos os. Her får du endelig mulighed for at tage fat i og bearbejde dine underliggende traumer, så du langt om længe oplever friheden, styrken, roen og glæden i dig selv.

Læs mere om T H R I V E - forløbet her

Traumeterapi med Transformative Water Metoden
 

På vores terapeutiske kursus, hvor du lærer at slippe dine traumer, er omdrejningspunktet Transformative Water Metoden.

Transformative Water er renset, vitaliseret vand med en høj energifrekvens, og kort fortalt hjælper vandet din kognitive hjerne med at kommunikere med din underbevidsthed – dér, hvor dine traumer ligger lagret.
 
I 95 procent af tiden bliver vi styret af vores underbevidsthed, og det bremser vores personlige udvikling, hvis vi ikke formår at komme i kontakt med vores underliggende traumer – de ”programmer”, der er kodet ind i vores ubevidste, som styrer vores tanker og handlinger.
 
Din underbevidsthed prøver kun at passe på dig efter bedste evne, men i værste fald kan fortrængte traumer i underbevidstheden føre til uhensigtsmæssige handlinger og følelser, fordi din underbevidsthed forsøger at skærme dig fra (flere) ubehagelige oplevelser.
 
Netop derfor er Transformative Water et fantastisk redskab til at dykke ned i din underbevidsthed og blive klar over de traumer, der ligger. På den måde bliver du skarpere på at opdage dine mønstre og dermed ændre dem og bryde de negative tanke- og handlemønstre.
 
Gennem den indsigt, du får i dig selv med Transformative Water, bliver du din egen bedste terapeut, og fremover kan du selv forløse dine traumer, løfte din energifrekvens og få din frihed og glæde i livet tilbage.

Læs om vores T H R I V E - forløb, hvor du arbejder med selv-healing og traumeterapi
 

På vores online T H R I V E - forløb får du kærlig og indsigtsfuld guidning i de underbevidste traumer, der skaber dine uhensigtsmæssige mønstre.
 
Lene, Lena og Anja sætter dig grundigt ind i Transformative Water Healing, og du får viden og værktøjer til at opnå forståelse for og arbejde med at vende din negative spiral til en positiv forvandling. 
 
På  forløbet får du metoder til at slippe dine indre begrænsninger, så du kan udleve dit fulde potentiale. Du vil efterfølgende mærke en helt ny energi og et fornyet gåpåmod til at leve et liv, hvor du føler dig fri til at være DIG.

Vi er ydmygt stolte af de flotte ord, vi har fået fra vores kursister allerede, og har du lyst til at læse om andres oplevelser med Transformative Water og traumeterapi.

 
Læs mere om vores T H R I V E - forløb

Du møder de 3 kvinder bag Livsforvandling og Transformative Water her
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50