Gratis samtale
Nyhedsbrev

Slip dine dybe traumer

Hvad siger vores kunder:

 
”Jeg har arbejdet med mig selv gennem 18 år og rejsen omfatter utallige ”hokus-pokus” behandlinger og kurser, men mit forløb med Transformative Water har været det mest transformerende, jeg har oplevet. Samtidigt har det været det simpleste værktøj jeg har mødt - det er så ligetil, at det ikke er til at forstå.
Jeg har haft underliggende følelser af ubehag og utilstrækkelighed hele mit liv, som jeg ikke har kunnet sætte etiketter på. De er på magisk vis forsvundet og jeg står stærkere i mig selv, end jeg nogensinde har gjort. Og eventyret varer ved, for jeg er nu blevet i stand til at ændre enhver begrænsende overbevisning, der måtte opstå̊.
Af hjertet TAK til jer tre fantastiske kvinder. I har været de mest omsorgsfulde og støttende kursus-udbydere jeg nogensinde har mødt. Til dig der overvejer kurset – just do it!
Suzanne Martine Hansen
 
 
"De skønne damer i Livsforvandling er meget kompetente og kreative i deres måde at hjælpe den enkelte til at forløse gamle og dybe overbevisninger. De hjælper med at komme til bunden af problemet og heale det, der ligger til hinder og spænder ben for indre frihed og balance".
Knus Rosalina
 
 
"Jeg er dybt taknemmelig for at Transformative Water fandt vej til mig og min klinik. Metoden er genial til traumeforløsning og jeg havde ikke været i gang med grundforløbet i mere end et par uger, før de første traumer kom til overfladen og blev forløst trygt, sikkert og let med kærlig hjælp fra Lena. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle på behandler-uddannelsen. Metoden og damerne bag, har ledt mig til helt nye dybder af traumebehandling og til en langt større forståelse af, hvor dybt de blokeringer vi bærer, kan ligge og hvordan de let forløses lag for lag. Metoden får mine varmeste anbefalinger".
KH Helle Sommer
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50