Gratis samtale
Nyhedsbrev

Styrk din karriere

- Karrierecoaching

Hvad siger vores kunder:

”Jeg er så taknemmelig hver dag, for at have været med på forløbet. Tak til jer. Det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at stå op for mig selv, både i forhold til at sige nej til arbejde, jeg ikke ønsker, i forhold til at stå fast på, hvad der er ok, og i forhold til at gå ud og søge nye veje. Tak til jer 3 Livsforvandlere”.
Pia Søby
 
Pia fortæller her om sin øgede kundevækst

 “Kunne du godt tænke dig at starte dagen med mod til at gå efter dine ønsker og drømme, og at have en dyb bevidsthed om, at det er DIG, der bestemmer i DIT liv og kunne du godt tænke dig at afslutte dagen i taknemmelighed og vågne med denne samme følelse den efterfølgende morgen? Så skal du ikke tøve med at tilmelde dig THRIVE-programmet, som får min allerbedste anbefaling. De værktøjer jeg fik med fra dette kursus, er så effektive og lige til at gå til. En gave for livet!
 Af hjertet tak! Katrina Schüsler

 
”Jeg har netop gennemført det 12-ugers online THRIVE-program og jeg må sige, at det har sat skub i nogle ting i mit liv. Jeg har nu endelig taget springet til at gå 100% selvstændig som psykolog og sagt mit trygge faste job op igennem 13 år. Det har været et ønske i lang tid, men modet og troen manglede. Kort inde i dette kursus, fik jeg denne tro på mig selv og modet til at handle på mit dybe ønske. Jeg vidste bare helt ind i mit hjerte, at det ikke kunne være anderledes. Jeg hviler i mig selv på en helt ny måde og har ubetinget tillid til, at det lykkes for mig at få succes som selvstændig. Jeg er ikke længere et sekund i tvivl”.
KH Maiken

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 28 40 24 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50