Gratis samtale
Nyhedsbrev

Selvudviklingskursus

- Styrk dit personlige liv nu

Hvad siger vores kunder:

Efter dette 12-ugers online THRIVE-program er der sket en hel masse. Jeg tænker nu anderledes, samtidig med at ting åbner sig op for mig. Jeg har altid været nysgerrig på selvudvikling og har arbejdet rigtig meget med mig selv. Det her forløb er dog anderledes og helt unikt, fordi jeg nu selv er i stand til at ændre de overbevisninger, der ikke gavner mig. Og det går SÅ hurtigt, at det ikke er til at forstå.
KH Rita


Tusind tak for et rigtig godt kursus i Livsforvandling. Det har givet mig et nyt syn på mig selv og mine omgivelser. Jeg er blevet meget mere åben og udadvendt, og hvad andre ikke ved er, at jeg nu, med min perle, kan vende noget negativt i mit liv til noget positivt. Det er da bare skønt.  Nu tør jeg gå ud i verden med oprejst pande og nyde livet i fulde drag. Hold da op en oplevelse med vores zoom-møder, alle på holdet har været vidnende til en masse pudsige ting. Det har været rigtig spændende at deltage i. 
Hilsen Brita 
 

Jeg har haft meget glæde af Modul 1 og undervisningsmaterialet er flot og gennemarbejdet og let tilgængeligt. Det har givet mig megen indsigt og jeg har fået forløst mange grundlæggende overbevisninger, som jeg ikke vidste, jeg havde. 

Det allervigtigste er dog, at min bevidsthed om problemer i relationer, skal forløses i MIG SELV og ikke ude i ”spejlet” – det giver en stor frihed og er MEGA SJOVT.
KH Nanne

I flere uger nød jeg bare det positive forløb med alle de gode tanker og først senere i forløbet kunne jeg mærke det magiske og den virkelige livsforvandling….
Jeg kan blive ved med at forundres over det virker - men det gør det jo bare!
Jeg har jo mærket det fysisk med bl.a. at fjerne smerter i mine hæle og det psykiske, hvor jeg endelig har fundet mit eget ståsted igen.
Tak for jer 3, der spreder de gode ringe i vandet. Verden har brug for sådan nogle som jer.
Kærlige, glade og taknemmelige hilsner fra Helle

 

Jamen, der er sket rigtig meget. Jeg sover fantastisk hver nat, det er skønt. Jeg dyrker motion i Fitness World 3 -4 gange i ugen, det er ikke sket før og nu også yoga 1 gang i ugen. Har nu perlen på mig altid og siden jeg fik det, blev det hele lettere. Troede faktisk ikke rigtig på det, tænkte det er vist noget pjat, men det er det ikke. 
Marianne Pedersen
 

Jeg har altid haft svært ved at sige fra. Fx når jeg sad til møde, hvor chefen også var med, så blev jeg ofte irriteret, hvis mødet gled ud i ingenting og fordi dagsordenen ikke blev holdt. Hvis jeg endelig fik sagt min mening, havde jeg dårlig samvittighed bagefter og havde svært ved at sove om natten. Nu efter kun 2 uger på dette 12-ugers forløb, hvor jeg har arbejdet med Transformative Water MiND, kan jeg stå ved mig selv og endda have det godt med det. Jeg bad endda min chef om at holde sig til dagsordenen hele 3 gange på sidste møde uden at få dårlig samvittighed. Det er lang tid siden, at jeg har haft det så godt.
Britta Friis
 

Et fuldstændigt professionelt kursus, som på alle måder er unikt. Disse powerkvinder kan virkelig rykke og få dig til at arbejde med de overbevisninger, hvor du spænder ben for dig selv. Du får konkrete værktøjer, som du på disse 3 måneder gradvis får implementeret for livet. De er ved din side 24-7 hele vejen og de er alle tre kompetente til fingerspidserne. Det bedste forløb, som jeg nogensinde har deltaget i og kurset har mine allerbedste anbefalinger.
Anonym
 

Kurset har været en spændende rejse i at lære mig selv og mine begrænsende overbevisninger at kende. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer til at bruge resten af livet. Jeg har fået mere ro og balance i krop og sjæl. Jeg mærker, at min tillid til mig selv og Livsprocessen er vokset markant. Jeg har ikke haft vinterdepression på trods af en grå vinter og jeg har nu mere mod og tro på livet.
Jette 63 år
 

Til alle jer, der overvejer dette 12-ugers kursus, start hellere i dag, end i morgen. Det, som disse 3 dejlige kvinder kan, er at give brugbare værktøjer til et mere positivt liv. Jeg har personligt fået et mere positivt sind samt nogle AHA oplevelser. Og jeg vil bruge værktøjerne resten af livet.
Michael Z.


Jeg har købt dette 12-ugers kursus og jeg har ikke et sekund fortrudt, tværtimod. Det har fuldstændig ændret min måde at tænke på. Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig hele tiden. Når jeg vågner om morgenen og går i seng om aftenen. Jeg ved, at det kursus har ændret mit syn på mig selv og på Livsprocessen. Så kæmpe tusind tak. Jeg kan absolut give jeres kursus mine bedste anbefalinger med på vejen.Til dig, som overvejer dette kursus. GØR det. Tag beslutningen nu, for ellers forbliver det bare en drøm.
Knus Trine Faurschou Hørdum

 
Sanne Hesselberg fortæller, hvad hun personligt har opnået under forløbet 

Rikke Sofia fortæller om hendes personlige udvikling under forløbet


 book en gratis samtale hos os, hvis du har spørgsmål eller ønsker afklaring, inden du tilmelder dig kurset.
 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50