Gratis samtale
Nyhedsbrev

Selvudviklingskursus

- Styrk dit personlige liv nu

Hvad siger vores kunder:


Jeg har arbejdet med mig selv og taget div. uddannelser de sidste 20 år og haft mentorer, der sagde, at jeg var SÅ tæt på at bryde igennem, for jeg forstod jo det hele - MEN jeg manglede det værktøj, der fik mig fra forståelse til handling og det har jeg endelig fundet nu. Jeg går rundt og er dybt taknemmelig. Og jeg kan ogå se det afspejle sig i mine børn. Min datter sagde, at hun godt har kunnet mærke, at livet også er blevet lettere for hende.
Knus Heidi

Jeg har søgt og arbejdet med mig selv i 25-30 år og har adskillige uddannelser, men ingenting slår dét her. Det er simpelthen genvejstaster - let og enkelt.
Dét som rører mit hjerte mest er, at det også hjælper mine børn og deres familier.
KH Anitha

Jeg er så utrolig glad over at have mødt Lena på et retreat, hvor jeg stiftede bekendskab med denne kloge og dygtige kvinde, som introducerede mig for Transformative Water Metoden, som jeg straks var tændt på, da jeg oplevede det på mig selv.

Det er svært ikke at bruge ordet magisk, for det forekommer magisk hvor effektivt det er. Så snart du har fundet frem til dine begrænsede overbevisninger, bliver din emotionelle og energitiske krop simpelthen nulstillet/ omprogrammeret, den bliver alignet med din allerhøjeste forståelse af den overbevisning du har. Dette er metoden, som jeg faktisk ønskede jeg havde, da jeg praktiserede som Psykoterapeut mellem 1999 og 2010, men da eksisterede den ikke.
Der skulle gå 10 år og nu er den her, og det er på ingen måde en tilfældighed at jeg skulle møde Lena og stifte bekendtskab med denne metode, som jeg anser for den mest effektive metode, jeg har kendskab til at omprogrammere begrænsede overbevisninger med. Så jeg er startet med at uddanne mig som Transformative Water Practitioner og er meget tændt på at kunne praktisere denne metode.
Jeg har altid vidst jeg ville komme til at praktisere igen og nu kom anledningen igennem denne metode. Jeg har selv mærket og oplevet, hvad det har gjort for mig, trods mange års arbejde med mig selv og en bevidsthed om mine egen begrænsede overbevisninger, er jeg vitterlig mindblown over, hvordan min energi i kroppen straks ændres, erstattes af lethed, rummelighed og større fokus, tager ikke andres negativitet ind, der opstår synkronisitet og flow i hverdagen, jeg vågner glad og taknemmelig hver dag. Glæder mig meget til at praktiserer igen og fortælle mere om mine egne oplevelser.
Tom Topp Petersen

Kan man ændre sit liv ved at ændre sine uhensigtsmæssige overbevisninger? Ja det kan man. Jeg har gjort det selv. Ved at arbejde med disse negative overbevisninger. Jeg skrev ned for 1 1/2 år siden, hvad jeg kunne tænke mig at få ud af livet. Jeg må sige, at det er blevet indfriet til fulde. Jeg begyndte at gå efter mine mål og at begynde at tro på dem, selvom de endnu ikke var en realitet. Alle går vi rundt med nogle tanker som vi egentligt ikke er bevidste om, men som kan være med til at spænde ben for os, uden at vi ved det. Da jeg begyndte at fjerne nogle af de overbevisninger skete der noget. Mit hus er nu solgt, jeg lever det liv jeg havde tænkt mig. Kærligheden er kommet ind i mit liv igen, jeg vandrer når jeg har tid og lyst, har fået mulighed for at rejse igen. Jeg elsker at rejse og de næste 2 rejser er planlagte. Jeg arbejder når jeg har tid og lyst, jeg bestemmer selv over min tid.
Hvad mere kan man ønske sig? 
Knus Anne-Marie

Kære Alle tre
Dybe mønstre som i andre terapier var tidskrævende og svære at få op med rod, ændres her på en hurtig og effektiv måde. Tusind tak for jer. Jeg er dybt taknemmelig. 
Kh Benedicte
 
Jeg ønsker virkelig for Verden og for jer, at dette vidunder-værktøj må få den udbredelse det fortjener! Fra hjertet tak for det "MiND” har ændret i mit liv.
Mødet med Transformative Water og den hastighed, hvormed jeg er blevet i stand til at ændre uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, der spændte ben for et let og glædesfyldt liv, er magisk og fantastisk❤️ Hjertelig tak til Lena, Lene og Anja
Kærligst Margrethe Foged

Efter dette online THRIVE-program er der sket en hel masse. Jeg tænker nu anderledes, samtidig med at ting åbner sig op for mig. Jeg har altid været nysgerrig på selvudvikling og har arbejdet rigtig meget med mig selv. Det her forløb er dog anderledes og helt unikt, fordi jeg nu selv er i stand til at ændre de overbevisninger, der ikke gavner mig. Og det går SÅ hurtigt, at det ikke er til at forstå.
KH Rita

Tusind tak for et rigtig godt selvudviklingskursus i Livsforvandling. Det har givet mig et nyt syn på mig selv og mine omgivelser. Jeg er blevet meget mere åben og udadvendt, og hvad andre ikke ved er, at jeg nu, med min perle, kan vende noget negativt i mit liv til noget positivt. Det er da bare skønt.  Nu tør jeg gå ud i verden med oprejst pande og nyde livet i fulde drag. Hold da op en oplevelse med vores zoom-møder, alle på holdet har været vidnende til en masse pudsige ting. Det har været rigtig spændende at deltage i. 
Hilsen Brita 

Jeg har haft meget glæde af Modul 1 og undervisningsmaterialet er flot og gennemarbejdet og let tilgængeligt. Det har givet mig megen indsigt og jeg har fået forløst mange grundlæggende overbevisninger, som jeg ikke vidste, jeg havde. Det allervigtigste er dog, at min bevidsthed om problemer i relationer, skal forløses i MIG SELV og ikke ude i ”spejlet” – det giver en stor frihed og er MEGA SJOVT.
KH Nanne

I flere uger nød jeg bare det positive forløb med alle de gode tanker og først senere i forløbet kunne jeg mærke det magiske og den virkelige livsforvandling….

Jeg kan blive ved med at forundres over det virker - men det gør det jo bare!
Jeg har jo mærket det fysisk med bl.a. at fjerne smerter i mine hæle og det psykiske, hvor jeg endelig har fundet mit eget ståsted igen.
Tak for jer 3, der spreder de gode ringe i vandet. Verden har brug for sådan nogle som jer.
Kærlige, glade og taknemmelige hilsner fra Helle

Jamen, der er sket rigtig meget. Jeg sover fantastisk hver nat, det er skønt. Jeg dyrker motion i Fitness World 3 -4 gange i ugen, det er ikke sket før og nu også yoga 1 gang i ugen. Har nu perlen på mig altid og siden jeg fik det, blev det hele lettere. Troede faktisk ikke rigtig på det, tænkte det er vist noget pjat, men det er det ikke. 
Marianne Pedersen

Jeg har altid haft svært ved at sige fra. Fx når jeg sad til møde, hvor chefen også var med, så blev jeg ofte irriteret, hvis mødet gled ud i ingenting og fordi dagsordenen ikke blev holdt. Hvis jeg endelig fik sagt min mening, havde jeg dårlig samvittighed bagefter og havde svært ved at sove om natten. Nu efter kun 2 uger på dette forløb, hvor jeg har arbejdet med Transformative Water MiND, kan jeg stå ved mig selv og endda have det godt med det. Jeg bad endda min chef om at holde sig til dagsordenen hele 3 gange på sidste møde uden at få dårlig samvittighed. Det er lang tid siden, at jeg har haft det så godt.
Britta Friis

Et fuldstændigt professionelt selvudviklingskursus, som på alle måder er unikt. Disse powerkvinder kan virkelig rykke og få dig til at arbejde med de overbevisninger, hvor du spænder ben for dig selv. Du får konkrete værktøjer, som du på disse 3 måneder gradvis får implementeret for livet. De er ved din side 24-7 hele vejen og de er alle tre kompetente til fingerspidserne. Det bedste forløb, som jeg nogensinde har deltaget i og kurset har mine allerbedste anbefalinger.
Anonym

Kurset har været en spændende rejse i at lære mig selv og mine begrænsende overbevisninger at kende. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer til at bruge resten af livet. Jeg har fået mere ro og balance i krop og sjæl. Jeg mærker, at min tillid til mig selv og Livsprocessen er vokset markant. Jeg har ikke haft vinterdepression på trods af en grå vinter og jeg har nu mere mod og tro på livet.
Jette 63 år

Til alle jer, der overvejer dette selvudviklingskursus, start hellere i dag, end i morgen. Det, som disse 3 dejlige kvinder kan, er at give brugbare værktøjer til et mere positivt liv. Jeg har personligt fået et mere positivt sind samt nogle AHA oplevelser. Og jeg vil bruge værktøjerne resten af livet.
Michael Z.

Jeg har købt dette online kursus i selvudvikling og jeg har ikke et sekund fortrudt, tværtimod. Det har fuldstændig ændret min måde at tænke på. Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig hele tiden. Når jeg vågner om morgenen og går i seng om aftenen. Jeg ved, at det kursus har ændret mit syn på mig selv og på Livsprocessen. Så kæmpe tusind tak. Jeg kan absolut give jeres kursus mine bedste anbefalinger med på vejen.Til dig, som overvejer dette kursus. GØR det. Tag beslutningen nu, for ellers forbliver det bare en drøm.
Knus Trine Faurschou Hørdum

Sissel, fortæller om hendes livsforvandling - fra stress og angst til glad og fri 
 

Sanne Hesselberg fortæller, hvad hun personligt har opnået under forløbet 

Rikke Sofia fortæller om hendes personlige udvikling under forløbet


 book en gratis samtalehvis du har spørgsmål eller ønsker afklaring, til at starte din selvudvikling, inden du tilmelder dig kurset.
 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50