Book 1:1 samtale

Styrk dit personlige liv

Hvad siger vores kunder:

”Jamen, der er sket rigtig meget. Jeg sover fantastisk hver nat, det er skønt. Jeg dyrker motion i Fitness World 3 -4 gange i ugen, det er ikke sket før og nu også yoga 1 gang i ugen. Har nu perlen på mig altid og siden jeg fik det, blev det hele lettere. Troede faktisk ikke rigtig på det, tænkte det er vist noget pjat, men det er det ikke” 
Marianne Pedersen

"Jeg har altid haft svært ved at sige fra. Fx når jeg sad til møde, hvor chefen også var med, så blev jeg ofte irriteret, hvis mødet gled ud i ingenting og fordi dagsordenen ikke blev holdt. Hvis jeg endelig fik sagt min mening, havde jeg dårlig samvittighed bagefter og havde svært ved at sove om natten. Nu efter kun 2 uger på dette 12-ugers forløb, hvor jeg har arbejdet med Transformative Water MiND, kan jeg stå ved mig selv og endda have det godt med det. Jeg bad endda min chef om at holde sig til dagsordenen hele 3 gange på sidste møde uden at få dårlig samvittighed. Det er lang tid siden, at jeg har haft det så godt".
Britta Friis

”Et fuldstændigt professionelt kursus, som på alle måder er unikt. Disse powerkvinder kan virkelig rykke og få dig til at arbejde med de overbevisninger, hvor du spænder ben for dig selv. Du får konkrete værktøjer, som du på disse 3 måneder gradvis får implementeret for livet. De er ved din side 24-7 hele vejen og de er alle tre kompetente til fingerspidserne. Det bedste forløb, som jeg nogensinde har deltaget i og kurset har mine allerbedste anbefalinger”.
Anonym

 ”Kurset har været en spændende rejse i at lære mig selv og mine begrænsende overbevisninger at kende. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer til at bruge resten af livet. Jeg har fået mere ro og balance i krop og sjæl. Jeg mærker, at min tillid til mig selv og Livsprocessen er vokset markant. Jeg har ikke haft vinterdepression på trods af en grå vinter og jeg har nu mere mod og tro på livet.
Jette 63 år

”Til alle jer, der overvejer dette 12-ugers kursus, start hellere i dag, end i morgen. Det, som disse 3 dejlige kvinder kan, er at give brugbare værktøjer til et mere positivt liv. Jeg har personligt fået et mere positivt sind samt nogle AHA oplevelser. Og jeg vil bruge værktøjerne resten af livet”.
Michael Z.

Jeg har købt dette 12-ugers kursus og jeg har ikke et sekund fortrudt, tværtimod. Det har fuldstændig ændret min måde at tænke på. Jeg er simpelthen så glad og taknemmelig hele tiden. Når jeg vågner om morgenen og går i seng om aftenen. Jeg ved, at det kursus har ændret mit syn på mig selv og på Livsprocessen. Så kæmpe tusind tak. Jeg kan absolut give jeres kursus mine bedste anbefalinger med på vejen.Til dig, som overvejer dette kursus. GØR det. Tag beslutningen nu, for ellers forbliver det bare en drøm.
Knus Trine Faurschou Hørdum
 
Sanne Hesselberg fortæller, hvad hun personligt har opnået under forløbet 

Rikke Sofia fortæller om hendes personlige udvikling under forløbet
 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50