Gratis samtale
Nyhedsbrev

Karrierecoaching med

T H R I V E - modellen

- Styrk din karriere nu

Har du følelsen af, at du ikke befinder dig på din rette hylde karrieremæssigt – men tør du ikke tage springet og udleve din karrieredrøm?
 
Føler du, at det er grænseoverskridende at skulle sælge dit produkt, og mangler du selvtilliden til at være rigtig autentisk i dit salg?
 
Mangler du succesoplevelser i dit arbejdsliv, fordi du grundlæggende ikke tror, at du er god nok?
Eller føler du dig stresset på arbejde – måske fordi du har svært ved at sige fra over for ledere og kollegaer?
 
Mange, mange mennesker har en underliggende følelse af ubehag eller utilstrækkelighed, når det kommer til deres karriere – de ved, at der er noget galt, men de ved ikke, hvad de skal gøre ved det. For mange handler det også om at træde ud af sin komfortzone og ind i det endnu ukendte – ”Jeg ved, hvad jeg har, men jeg ved ikke, hvad jeg får”.
 
Hos Livsforvandling taler vi dog ikke om at træde ud af komfortzonen – vi taler om at udvide den. Hvorfor vi kan hjælpe dig med at styrke din karriere!
Netop derfor vil vi også gerne hjælpe dig med coaching, hjælp til selvhjælp og med at lære dig en metode, der en gang for alle vil give dig modet og viljen til at styrke din karriere, uanset hvad dit mål er.

Udlev dit fulde potentiale i din karriere
 

Når vi føler os utilstrækkelige i vores karriere, handler det oftest om uforløste traumer, der sætter sig i underbevidstheden og kommer til udtryk som dårligt selvværd, negative tanker og evigt (ubevidst) benspænd for os selv.
 
Men hos Livsforvandling hjælper vi dig med at bevidstliggøre de udfordringer, der afholder dig fra at få den karriere, du ønsker. Ved hjælp af vores kærlige coaching og din egen indsats får du endelig modet til at forfølge dine drømme.
 
På vores Online T H R I V E - program får du metoderne til at slippe dine indre begrænsninger, så du kan udleve dit fulde potentiale. Du vil efterfølgende mærke en helt ny energi og et fornyet gåpåmod til endelig at nå dine karrieremål. Hos os får du altså meget mere værktøj under vores karrierecoaching, som du også kan benytte fremadrettet. 

 

Læs om T H R I V E - modellen her

Tidligere kursisters karriere-transformerende oplevelser
 

Tidligere kursister har givet os tilbagemeldinger, og vi er ydmygt stolte over at høre om:
  • Personen, der øgede sit salg med over 300 procent
  • Personen, der efter coachingen sagde sit faste job op og startede som psykolog
  • Personen, der endelig lærte at sige fra over for sin chef
Læs flere referencer 
 
Vil du også med på rejsen? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om kurset, karrierecoachingen og metoden, der vil forandre din karriere for altid – eller til at tilmelde dig det næste kursus allerede nu.
Vil du læse mere om Lene, Lena og Anja, som vil coache dig gennem din livsforvandling, læser du mere om os her »
 
Læs også om Transformative Watersom er vores unikke metode til at frigøre dig fra negative energier og få det positive flow tilbage i dit liv.
Læs mere om T H R I V E - programmet 
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50