Gratis samtale
Nyhedsbrev

Karrierecoaching 

Styrk din karriere med Livsforvandling

Ønsker du at realisere dit karriere potentiale?

 
Er du i tvivl om, hvorvidt du befinder dig på den rette karrieremæssige sti? Har du drømme om at realisere din karriere, men føler du dig usikker eller mangler selvtillid? Livsforvandling tilbyder professionel støtte til at styrke din tro på dig selv og transformere din karriere, uanset om du er selvstændig eller medarbejder i en virksomhed.
 

Styrk din karriere, som selvstændig

 
Som selvstændig oplever du måske en grænseoverskridende følelse, når det kommer til at sælge dit produkt, eller du savner selvtilliden til at udstråle ægthed i din professionelle præsentation. Vores erfarne karrierecoaches vil arbejde med dig for at bryde barrierer, opbygge selvtillid og hjælpe dig med at nå dine forretningsmål.
 

Styrk troen på dig selv og få fuldt udbytte af alle dine kompetencer

 
Har du som medarbejder haft få succesoplevelser i dit arbejdsliv, fordi du dybt nede tvivler på dig selv? Stress på arbejdet kan være en udfordring, især hvis du har vanskeligheder med at sige fra over for ledere i forhold til opgaver mm.  eller bede om hjælp og sparring hos dine kollegaer.
 

Frigør dit karrierepotentiale

 
Mange mennesker bærer på en underliggende følelse af ubehag eller utilstrækkelighed vedrørende deres person og deres arbejdsliv, uden at vide, hvordan de skal tackle det. For nogle handler det om modet til at træde ud af komfortzonen, bevæge sig ind i det ukendte og prøve noget nyt - en frygt for det usikre, det "jeg ved, hvad jeg har, men jeg ved ikke, hvad jeg får".
Livsforvandling tilbyder ikke blot at lære dig at træde ud af komfortzonen; vi tilbyder dig værktøjer og hjælp til at udvide din komfortzone, så du kan udvikle dig i dit job uden stress og angst. Vi ønsker at hjælpe dig med karrierecoaching og selvhjælp, hvor vi lærer dig en metode, der vil give dig modet og viljen til at styrke din karriere, uanset dine mål.
 

T H R I V E - Dit skridt til succes

 
Vores Online T H R I V E -forløb giver dig metoder til at frigøre indre begrænsninger, så du kan udfolde dit fulde potentiale. Efter forløbet vil du mærke en fornyet energi og et forstærket mod til at forfølge dine karrieremål. Vores karrierecoaching giver dig værdifulde værktøjer, som du kan anvende i din karriereudvikling fremadrettet.
 

Skab din drømmekarriere med Livsforvandling

 
Klar til at styrke din karriere og tage det næste skridt mod succes?
Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os sammen skabe din drømmekarriere.
Book den lige her 

Har du spørgsmål eller andet, så er du også mere end velkommen til at ringe til os på: 2840 2450 eller skrive til os på info@livsforvandling.com 

Udlev dit fulde potentiale med karrierecoaching

Når vi føler os utilstrækkelige i vores karriere, handler det oftest om uforløste traumer, der sætter sig i underbevidstheden og kommer til udtryk som dårligt selvværd, negative tanker og evigt (ubevidst) benspænd for os selv.

Men hos Livsforvandling hjælper vi dig med at bevidstliggøre de udfordringer, der afholder dig fra at få den karriere, du ønsker. Ved hjælp af vores kærlige coaching og din egen indsats får du endelig modet til at forfølge dine drømme.
 
På vores Online T H R I V E - forløb får du metoderne til at slippe dine indre begrænsninger, så du kan udleve dit fulde potentiale. Du vil efterfølgende mærke en helt ny energi og et fornyet gåpåmod til endelig at nå dine karrieremål. Hos os får du altså meget mere værktøj under vores karrierecoaching, som du også kan benytte fremadrettet. 
 

Læs om T H R I V E - modellen her

 

Tidligere kursisters karrierecoaching oplevelser

Tidligere kursister har givet os tilbagemeldinger, og vi er ydmygt stolte over at høre om:

  • Personen, der øgede sit salg med over 300 procent
  • Personen, der efter coachingen sagde sit faste job op og startede som psykolog
  • Personen, der endelig lærte at sige fra over for sin chef
Læs flere referencer 
 
Vil du også med på rejsen? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om kurset, karrierecoachingen og metoden, der vil forandre din karriere for altid – eller til at tilmelde dig det næste kursus allerede nu.
Vil du læse mere om Lene, Lena og Anja, som vil coache dig gennem din livsforvandling, læser du mere om os her »
 
Læs også om Transformative Watersom er vores unikke metode til at frigøre dig fra negative energier og få det positive flow tilbage i dit liv.

Læs mere om T H R I V E - forløbet
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50