Gratis samtale
Nyhedsbrev

Selvudviklingskursus med THRIVE - Modellen

- Styrk dit personlige liv nu

Ønsker du:
  • Endelig at forstå, at du er god nok, som du er?
  • At mærke, at du fortjener det bedste i livet?
  • At leve et liv i balance og fred?
  • At få modet til at forfølge og udleve dine drømme?
  • At slippe underliggende, begrænsende overbevisninger og mønstre?
  • At blive fri for stress og angst?
  • At nyde livet og være fri?
  • At mærke din selvudvikling?
     
Hvis ovenstående taler til dig, vil få rigtig meget glæde af vores Online T H R I V E - forløb. Dette er nemlig til dig, der vil genfinde glæden, opleve en personlig udvikling og mærke balancen, modet, styrken og energien i din tilværelse og til dig, der ønsker at lære dig selv endnu bedre at kende, så du kan blive ved med at udvikle dig i en positiv retning. Vi bruger vi Transformative Water MiND, som et værktøj i din personlige udvikling.
På dette kursus i personlig udvikling bliver du guidet i at række ind i din underbevidsthed og fjerne de blokeringer, der står i vejen for, at du kan leve dit allerbedste liv. Vores THRIVE forløb er udviket til dig, som ønsker at skabe en varig forandring i dit liv.
 
Når du lærer at forstå – og fjerne – dine ubevidste blokeringer, vil du opleve, hvordan ikke bare din indre verden, men også din ydre verden forandrer sig: Pludselig vil du se på tingene med friske øjne, og du vil få nye perspektiver på udfordringer, som du tidligere ikke har kunne se dig ud af igennem vores kursus i personlig udvikling.

Hvis du har brug for at få kigget på dit liv og dine udfordringer - og hvorfor livet ikke lige flasker sig, som du synes det skal, så sidder vi altid klar til at snakke med dig. 
Det er fuldstændig uforpligtende.
Book en gratis samtale her

Læs mere om T H R I V E - forløbet her

Loven om tiltrækning
 

På kurset i personlig udvikling arbejder vi blandt andet ud fra loven om tiltrækning. Kort fortalt handler teorien om, at dine tanker tiltrækker bestemte resultater, og at de påvirker de ting, du kan (eller ikke kan) opnå.
 
Forestil dig, at du ønsker at købe en ny bil. Du bruger meget tid og tankevirksomhed på at undersøge hvilken farve og model, du ønsker. Med tiden bemærker du, at du ser flere og flere biler i den model og farve, du ønsker dig, når du er ude i verden.
 
Dét er loven om tiltrækning; fordi dine tanker kredser om din nye bil, bemærker du også den samme slags bil mere og mere.
 
På samme måde fungerer det med dine tanker: Når du (bevidst eller ubevidst) tænker negativt om dig selv eller din situation, vil det også manifestere sig og blive en virkelighed i din kognitive hjerne.
Netop dette arbejder vi med på kurset i personlig udvikling: At blive opmærksom på dine begrænsende overbevisninger, som kun fordrer mere negativitet i dit liv, og vende dem til at blive konstruktive, livsforvandlende handlemuligheder.
 
Men før loven om tiltrækning kommer loven om frekvens, som du også vil lære mere om på kurset i personlig udvikling, og netop derfor får du som en del af din kursuspakke en Transformative Water MiND der indeholder højfrekvent vand, som gør det muligt for dig, at fjerne de overbevisninger, som ikke tjener dig mere. På den måde kan du hæve din egen frekvens og fokusere dit mindset på det, du ønsker.

Kursus i personlig udvikling og tilmeldelse
 

På vores Online T H R I V E - forløb
får du metoderne til at slippe dine indre begrænsninger, så du kan udleve dit fulde potentiale. Du vil efterfølgende mærke en helt ny energi og et fornyet gåpåmod til endelig at stå stærkt i dig selv.

BOOK EN GRATIS SAMTALE hvis du har spørgsmål eller ønsker afklaring, inden du tilmelder dig kurset.


Læs mere om T H R I V E - modellen 

Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 28 40 24 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50