Gratis samtale
Nyhedsbrev

Selvudviklingskursus

Styrk dit personlige liv nu

Skab personlig udvikling med vores online THRIVE-forløb

Ønsker du at opnå en dybere forståelse af, at du er tilstrækkelig, som du er, og at du fortjener det bedste, som livet har at tilbyde? Vil du gerne leve i harmoni og indre fred? Vores online selvudviklingskurser - THRIVE-forløb kan være den nøgle, du søger.

Oplev personlig udvikling og indre balance

Vores helt unikke forløb er designet til dig, der længes efter at genfinde glæden i livet ved et kursus i personlig udvikling og at mærke balancen, modet, styrken og energien i tilværelsen. Det er også for dig, der ønsker at bryde fri af begrænsende overbevisninger og stress samt ægte nyde livet med frihed.
 

Transformative Water MiND - Din nøgle til udvikling

Transformative Water MiND fungerer som et effektivt værktøj i din personlige udvikling. Gennem THRIVE-forløbet vil du blive guidet til at bruge Transformative Water MiND til at dykke ned i din underbevidsthed og fjerne de blokeringer, der hindrer dig i at leve dit liv i glæde, ro og balance. Dette kursus i personlig udvikling er designet til dig, der ønsker at skabe vedvarende forandring i dit liv og blive din egen personlige Coach, når fremtidige udfordringer skal takles.
 

Se verden med friske øjne gennem vores kursus i personlig udvikling

Når du lærer at forstå og fjerne dine ubevidste blokeringer, vil du ikke kun opleve forandringer i din indre verden, men også i din ydre verden. Vores selvudviklingskursus vil åbne nye perspektiver for dig og hjælpe dig med at møde livets udfordringer med friske øjne.
 

Lad os hjælpe dig med at finde trivsel og glæde

Hvis du står over for udfordringer i livet og gerne vil forstå, hvorfor tingene ikke udvikler sig, som du ønsker, så er vi altid klar til en uforpligtende samtale. Lad os sammen udforske, hvordan vores online THRIVE-forløb kan hjælpe dig til et liv med trivsel og glæde.
 
Tag første skridt mod en positiv forandring i dit liv.
Tilmeld dig vores online THRIVE-forløb i dag, og begynd din rejse mod personlig udvikling og indre balance 
Læs mere om T H R I V E - forløbet her

Har du brug for at mærke efter om dette forløb er vejen for dig, kan du få en smagsprøve på, hvad THRIVE-forløbet kan gøre for dig, ved at deltage på en af vores Workshops.
Tilmeld dig her

Giv dig selv den gave at trives og finde glæde i hverdagen. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid for dig. 
 
Du kan booke en uforpligtende og gratis samtale og lad os sammen skabe dit drømmeliv.
Book en gratis samtale her

Har du spørgsmål eller andet, så er du også mere end velkommen til at ringe til os på: 2840 2450 eller skrive til os på info@livsforvandling.com 

Vi er så taknemmelige for alle de skønne tilbagemeldinger fra vores kunder, der har gennemgået en personlig livsforvandling og fået styrket deres personlige liv.
Læs dem alle her
 

Loven om tiltrækning
 

På kurset i personlig udvikling arbejder vi blandt andet ud fra loven om tiltrækning. Kort fortalt handler teorien om, at dine tanker tiltrækker bestemte resultater, og at de påvirker de ting, du kan (eller ikke kan) opnå.
 
Forestil dig, at du ønsker at købe en ny bil. Du bruger meget tid og tankevirksomhed på at undersøge hvilken farve og model, du ønsker. Med tiden bemærker du, at du ser flere og flere biler i den model og farve, du ønsker dig, når du er ude i verden.
 
Dét er loven om tiltrækning; fordi dine tanker kredser om din nye bil, bemærker du også den samme slags bil mere og mere.
 
På samme måde fungerer det med dine tanker: Når du (bevidst eller ubevidst) tænker negativt om dig selv eller din situation, vil det også manifestere sig og blive en virkelighed i din kognitive hjerne.
Netop dette arbejder vi med på kurset i personlig udvikling: At blive opmærksom på dine begrænsende overbevisninger, som kun fordrer mere negativitet i dit liv, og vende dem til at blive konstruktive, livsforvandlende handlemuligheder.
 
Men før loven om tiltrækning kommer loven om frekvens, som du også vil lære mere om på kurset i personlig udvikling, og netop derfor får du som en del af din kursuspakke en Transformative Water MiND der indeholder højfrekvent vand, som gør det muligt for dig, at fjerne de overbevisninger, som ikke tjener dig mere. På den måde kan du hæve din egen frekvens og fokusere dit mindset på det, du ønsker.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 28 40 24 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50