Gratis samtale
Nyhedsbrev

T H R I V E - modellen

Vi betragter os selv i Livsforvandling, som guider, der lærer dig et håndværk, som du kan bruge i den proces, du er i - i dit liv lige nu. Der er forskel på, hvad der vigtigst for os hver især lige nu.
Vi har ikke en mening om, hvad der er den evige sandhed, men er ydmyge over at få lov til at støtte dig i din proces.

Det kan være du har fokus på din karriere. Måske er det din personlige udvikling, som er vigtigst for dig eller det kan være, du er mest optaget af din spirituelle udvikling.
Uanset, hvad du har fokus på, vil du have et stort udbytte af at lære vores håndværk, som er centreret omkring Transformative Water®. Du lærer at bruge hele værktøjskassen i samspil med det ultimative værktøj, Transformative Water MiND i løbet af T H R I V E – forløbet.

Du har hele værktøjskassen og Transformative Water MiND med dig i resten af dit liv. Vi kalder vores samlede værktøjskasse for T H R I V E – modellen.

T Transformation
H Hjælp dig selv
R Refleksion
I Indsigt
V Vækst
E Energi

 

 
 

                                                                                                

Uddybning af T H R I V E – modellen:


Transformation. Transformér dit liv. Slip fri af gamle uhensigtsmæssige programmer, automat-tanker og dårlige vaner. Find ind til din inderste kerne og udlev dit fulde potentiale.


Hjælp dig selv. Tag ansvaret for dit eget liv. Bliv din egen coach og terapeut. Vi hjælper dig til at forstå og anvende alle værktøjerne, så du kan bruge dem i resten af dit liv.


Refleksion. Reflektér over dét, der går godt og det, der udfordrer dig og find ud af, hvad det er, der står i vejen for dig lige nu.


Indsigt. Din underbevidsthed er fuld af overbevisninger, som styrer dit liv. Nogle af dem er rigtig uhensigtsmæssige og står i vejen for det liv, du ønsker dig lige nu. Du lærer at finde dem og ændre dem på en enkel, effektiv og hurtig måde.


Vækst. Når du fjerner uhensigtsmæssige overbevisninger, skaber du udvikling. Vi hjælper dig til at få øje på din personlige udvikling og støtter op om din fortsatte udvikling, henimod det du ønsker.
 

Energi. Med Transformative Water MiND, hæver du din mentale livsenergi og frekvens, så du får adgang til din underbevidsthed. Du får værktøjerne til at bruge Transformative Water MiND trygt og sikkert, så udbyttet altid vil være positivt.
 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50