Book Coaching
Nyhedsbrev

Healing-uddannelse

Transformative Water Practitioner (TWP)

Healing-uddannelsen er for dig

- der ønsker at komme i fuldstændig balance i dit indre og ydre liv, for dermed at kunne hjælpe andre i at opnå det samme.

Når du får mere indsigt i dig selv, bliver du bedre rustet til at hjælpe andre mennesker af med deres livsudfordringer og traumer? Så læs videre om healing-uddannelsen hos Livsforvandling.

Når du opnår balance i dig selv, vil din egen energi være ren, så du kan hjælpe andre uden at projicere dine egne begrænsninger over på dem.  Uddannelsen starter med dig selv som omdrejningspunkt på vores online T H R I V E - program, hvor du først lærer værktøjerne at kende og derefter fjerner traumer og begrænsende overbevisninger med Transformative Water Pearl MiND
 
Undervejs vil du møde en masse følelser – både de gode og de svære – de bunder alle sammen i de overbevisninger du har i din underbevidsthed. Du vil blive guidet i at fjerne dem, der ikke tjener dig i dit liv, så du kan stå klart i dit eget lys. Du vil opleve, at du kommer gennem mange lag af begrænsende overbevisninger og dybe traumer og at du gennem din nye selvindsigt på healing-uddannelsen vil komme til at stå stærkt, så du kan hjælpe andre mennesker med at gøre sig fri af deres uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

Hvem er healing-uddannelsen for?
 

Uddannelsen er for dig, der ønsker at overbygge din eksisterende praksis med et endnu dybere lag af forståelse for de ubevidste processer, der kan begrænse os – og ikke mindst hvordan man slipper dem.

Den er også for dig, der måske ønsker at foretage et karriereskift og derfor vil starte et sted. 
 
Fælles er, at uddannelsen er for dig, der ønsker at kunne gøre en livsforvandlende forskel for andre mennesker. 
Du vil opleve at det er legende let og enkelt at arbejde med Transformative Water Terapi, når først du får greb om teknikkerne.
 

Psykoterapeut Helle Sommer udtaler:


"Jeg er dybt taknemmelig for at Transformative Water fandt vej til mig og min klinik.

Denne uddannelse har åbnet op for en dybere og større forståelse af de traumer og ubevidste programmer vi går og bærer på.
Metoden er genial til traumeforløsning og jeg havde ikke været i gang med grundforløbet i mere end et par uger, før de første traumer kom til overfladen og blev forløst trygt, sikkert og let med kærlig hjælp fra Lena. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle på denne uddannelse. Metoden og damerne bag, har ledt mig til helt nye dybder af traumebehandling og til en langt større forståelse af, hvor dybt de blokeringer vi bærer, kan ligge og hvordan de let forløses lag for lag.
Det var også nyt for mig at inkludere muskeltestning, og det har været som en fantastisk smutvej for mig som behandler ind til de ubevidste blokeringer.
Hvis du som behandler, gerne vil hjælpe dine kunder med at slippe de ubevidste mønstre og traumer, der hvor roden er, så vil jeg på det varmeste anbefale dig at tage uddannelsen".
KH Helle Sommer
 

Karrieremuligheder efter healing-uddannelsen
 

Er du frisk og klar til at tage med på denne spændende rejse sammen med os, så er det nu, du skal tage en beslutning og melde dig til Uddannelsen, så du kan få den viden og den akkreditering, der gør, at du kan blive en del af Livsforvandling.
 
Når du melder dig til Uddannelsen, bliver du en del af Livsforvandling-konceptet. Når du har betalt for Uddannelsen, får du ved bestået eksamen uden yderligere investering en Franchise, som Transformative Water Practitioner
 
Du kan derudover tegne en Franchise som Transformative Water Partner. Med den får du flere muligheder, så du udover at have egne klienter, kan række ud og nå endnu flere mennesker.
 
For at kunne tegne en Partner Franchise skal du også tage uddannelsen som Transformative Water Practitioner.

Kontakt og tilmelding
 

Har du spørgsmål til uddannelsen som Transformative Water Practitioner, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Skriv til info@livsforvandling.com.
Ønsker du at starte din livsforvandlende rejse, kan du tilmelde dig allerede nu. Du starter dit forløb med T H R I V E - programmet. 

 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50