Gratis samtale
Nyhedsbrev

Transformative Water®

Hvad siger forskning om vand?

En japansk spirituel vandforsker og en tysk rumfarts-ingeniør er enige om, at vand kan kommunikere.

"Vand er ikke bare et eller andet stof – det er den majestætiske naturs livskraft. Dét fik mig til på ny at sande vands mystiske evne til at rense og give liv til alting. Jeg kan se, at sjælen, følelserne og svingningerne påvirker dannelsen af iskrystaller, og herigennem kan jeg mærke sjælens og ordenes betydning."

Sådan skriver den japanske vandforsker og alternativmediciner Masaru Emoto i sin bog "De skjulte budskaber i vand".

Emoto baserer sin forskning på fotografier af iskrystaller – som angiveligt reagerer på både ord, musik og billeder. Og pointen er, at "gode ord og smukke billeder" skaber smukke sekskantede vandkrystaller, mens ord som du er dum, tosse m.m. skaber deforme strukturer.

Imidlertid er Emoto ikke alene om at finde resultater om vand, der må kaldes grænseoverskridende. Den tyske ingeniørprofessor, Bernd H. Kröplin, doktor i ingeniørvidenskab ved Stuttgarts universitets Institut für Statik und Dynamik der Luft- und Raumfahrtskonstruktionen, har ad omstændelige omveje via forskning i elektromagnetisk stråling fra mobiltelefoner fundet resultater om vand (og andre kropsvæsker), der har stor lighed med Emotos.

Kröplin og hans universitetskollega, vandforskeren Minnie Hein skriver således i det lille skrift "On dynamic order in living systems" fra 2003 følgende:

"Baseret på de eksperimentelle resultater kan man formode, at de fysiske strukturer i flydende væsker kan blive påvirket på makroskopisk niveau af spirituelle, mentale og følelsesmæssige processer. Det menneskelige sind er i stand til at påvirke det overordnede, "Makro", regulerende system i levende organismer og skabe ændringer i det ved hjælp af ikke-materiel information."

Kröplin, der i 1999 modtog den tyske Körber Pris på 750.000 euro for fremragende forskning, siger også, at vanddråber synes at kunne kommunikere med hinanden. I det før omtalte skrift skriver han: "De reproducerbare strukturer i delvist og fuldstændigt tørrede vanddråber er påvirket både af andre vanddråber i deres nærhed og af deltagende personer, og at denne påvirkning opstår ubevidst".

Vandet i kroppen

For Emoto er det helt centralt, at den menneskelige krop består af ca. 70 procent vand. "Erkendelsen af, at vi i bund og grund består af vand, er nøglen til erkendelse af Universets mysterier", skriver han.
Om sin metodik forklarer Emoto i sin bog, at han fryser en identisk vandprøve i 50 petriskåle ved minus 20 grader Celsius i tre timer. Resultatet er, at overfladespændingen danner isdråber omkring en millimeter i diameter, og krystallen viser sig herefter i ca. 30 sekunder under smelteprocessen, når man belyser dem og fotograferer dem. Inden han fryser vandet, har han for eksempel placeret beholderen med vandprøven mellem to højtalere eller bundet et stykke papir med en tekst på omkring den.

Eksistens er svingning

Med henvisning til kvantemekanikken siger Masaru Emoto, at vand synes at være i stand til at sanse enhver svingning. Ethvert menneske vibrerer på én frekvens, der er specifik for den enkelte. Og vand er "en superlytter".

Alle hans tolkninger er altså baseret på tusindvis af fotografier af iskrystaller. De viser, at billeder af iskrystaller fra ellers identiske vandkrystaller varierer markant, når man spiller for eksempel Mozart og heavy metal musik for dem. Og at krystallerne reagerer forskelligt på billeder af for eksempel delfiner, Adolf Hitler, solnedgange og bjergtinder. At krystaller reagerer på ord som "din tosse" eller "kærlighed og taknemmelighed", og at bøn har en rensende effekt på forurenet vand.

Og hans pointe er, at når ord om kærlighed og taknemmelighed m.m. skaber smukke krystaller, så har den energi, der er knyttet til sådanne ord, musik, billeder m.m. en tilsvarende virkning på mennesker, som består af 70 procent vand. Det er hans pointe.

Men også Bernd Kröplin og hans forskerhold mener, at deres undersøgelser af indtørrede dråber af vand, spyt, urin, lymfevæske, blod m.m., viser det samme. Kröplin skriver i et afsnit – "kommunikation mellem mennesker og vand" – i "On dynamic order in living systems", at forskellige forskere "klart udøver en unik indflydelse" på den måde, dråberne tørrer ind på. Vi vil endda gå så langt som at formode, at den indtørrede dråbe, ligesom et spejl, reflekterer eksperimentatorens umiddelbare sindstilstand", hedder det.

Naturlige frekvenser i vand

Med inspiration i disse teorier startede vi selv udviklingen af Transformative Water® i 2019, som kan skabes ved at sende det igennem 3 processer:

  1. Vandet vitaliseres og finder tilbage til sin oprindelige molekylestruktur. Den struktur og energi som naturligt kildevand har.
  2. Vandet hældes herefter over i en særlig kande, som optimerer energien.
  3. Ved hjælp af en helt unik proces overfører vi nu specifikke frekvenser til vandet.

Alle typer af Transformative Water® har sin egen frekvens og tjener et bestemt formål. 

Transformative Water® indeholder naturlige frekvenser, som gives videre og bliver integreret i dig, når det kommer i kontakt med din krop. Frekvenserne kan også gives videre til dit drikkevand eller dit badevand. Du kan købe Transformative Water i små flasker og i cremer. 

Vi udvikler løbende nye og spændende typer af Transformative Water®
Du kan læse meget mere, om de forskellige frekvenser herog hvordan de kan støtte dig i din hverdag. Transformative Water MiND skiller sig ud, da denne bruges specifikt til personlig udvikling på vores 1 års THRIVE-forløb.

 

VAND har evnen til at huske og videregive information og hvis du er blevet mere nysgerrig på vands egenskaber, kan vi anbefale dig at læse bogen: "De skjulte budskaber i vand" af Masaru Emoto og se filmen: "Når du kigger væk".

Når du kigger væk

Ny teori om vand kan revolutionere biologien

Pernille Aalund, det magiske vand 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50