Book 1:1 samtale

Transformative Water

Transformative Water er renset og vitaliseret vand med en meget høj frekvens, som styrker og understøtter energisystemet i vores krop.

De 3 energisystemer

Du har tre forskellige energisystemer i din krop, den biologiske energi, den følelsesmæssige energi og den kreative livsenergi. Vi har udviklet Transformative Water til alle tre energisystemer - vi kalder dem BoDy, MooD og MiND. 

Fælles for de tre energisystemer er, at når du er i kontakt med Transformative Water, så bliver du automatisk retvendt polariseret og beskyttes mod egne og andres negative tanker og tale. Det bevirker, at du ikke bliver træt og drænet for energi.

Når du rører ved eller bærer Transformative Water, overføres den høje frekvens til vandet i din krop, da vand kan videregive informationer. Din krop indeholder ca. 70% vand.

Transformative Water MiND

Åbner op til en højere bevidsthed og giver mulighed for at skabe forbindelse mellem vores kognitive hjerne og vores underbevidsthed, så du hurtigt og effektivt bliver i stand til at ændre uhensigtsmæssige (negative) overbevisninger og programmer og erstatte dem med hensigtsmæssige (positive) programmer og overbevisninger, så du begynder at skabe det liv, du ønsker.

Denne perle kan kun erhverves på vores Online T H R I V E - programda du skal lære, hvordan du anvender den.

Transformative Water BoDy

Styrker og støtter kroppens energisystem og beskytter mod egne og andres negative energi. Fås i både perle og creme og kan anvendes af alle. Læs mere 

Transformative Water MooD

Styrker det følelsesmæssige energisystem og beskytter mod egne og andres negative energi. Fås i både perle og creme og kan anvendes af alle. Læs mere

 

Retvendt polariseret - hvad betyder det?

Inde i din krop løber der 14 meridianer (energikanaler) og disse er polariserede, plus, minus - lidt ligesom batterier. Hvis dine batterier vender "forkert", så er du omvendt polariseret og du fungerer  ikke optimalt. Det kan være du er blokeret rent følelsesmæssigt, eller "mentalt" fx have sværere ved at skrive, regne og tage imod indlæring og din krop kan have sværere ved at helbrede sig selv mm.

Når du går med en Transformative Water Pearl eller benytter vore cremer, så vil du altid være retvendt polariseret.

Ønsker du at forstå mere om vands evne til at bære og overføre information, kan du blive klogere her

Når du kigger væk

Ny teori om vand kan revolutionere biologien

Pernille Aalund, det magiske vand 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50