Gratis samtale
Nyhedsbrev

Transformative Water® CaLM

Transformative Water® Bag CaLM

Denne energi hjælper til at få jordforbindelse og ro i hoved og krop. Den er rigtig god til ADHD, stress, angst, da den bidrager til, at du får nemmere ved at slappe af, da den dæmper tankemylder. Den er rigtig god at sove med om natten, da den også bevirker, at dit åndedræt bliver roligere og at du kan trække vejret helt ned i maven. Hvis du har behov for at få ro på, inden du skal sove, så hold CaLM energien i hånden og hvil hånden på dit bryst.
For at den virker, skal du have fysisk kontakt med energien, så om dagen kan du have den i lommen eller i BH-en i en blød stofpose.

Sidegevinster:
Når du går med denne energi på dig, flyder din energi ligeledes rigtigt i kroppen. (Retvendt polariseret)
Du bliver også beskyttet mod din egen og andres negative energi, så du undgår at blive drænet for energi.

Judith fortæller:
"Mit tankemylder har været svært at kontrollere og jeg har følt mig stresset igennem hele dagen. Når jeg går med Transformative Water CaLM føler jeg mig lettere i mit hoved. En underlig og "ny" tomhed og til tider slet ingen tanker. Jeg er mere i nuet og tilstede. Jeg har stadigvæk tanker, jeg kan bare meget bedre "lægge dem til side". Normalt vil mine 10 tanker på én gang gøre mig træt, forvirret og stresset. Nu er der færre tanker tilstede og mere ro."

Sådan her fortæller en ung mand med ADHD, der holdt CaLM i hånden i blot 2 minutter: "Nu kan jeg mærke min puls igen og trække vejret helt ned i maven og alle de tanker jeg havde i mit hoved forsvandt. Sikke en ro!"

Køb Bag CaLM her


 
Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50