Gratis samtale
Nyhedsbrev

Transformative Water® HeaL


Transformative Water® Bag
HeaL


HeaL 1 & 2 passer sammen på den måde, at HeaL 1 åbner kroppen op for at modtage healings-kraften fra HeaL 2, så derfor sælges de kun sætvis. HeaL 1 er i den orangerøde flaske og HeaL 2 er i den mørkerøde flaske.

HeaL 1:
Denne energi hjælper dig med at styrke og aktivere din krops egne selvhelbredende kræfter, hvilket betyder at din krop vil få nemmere ved at opretholde sin naturlige sundhed og balance.

HeaL 2:
Denne energi hjælper dig med at styrke og optimere din egen healings-kraft og har på den måde indflydelse på mange af de vigtige funktioner, som din krop løser. Fx din krops evne til at producere stamceller, antioxidanter, hormoner og muskelceller og hjælper med at give slip på affaldsstoffer, forbrænde fedt og udskille væske.

Ekstra info: HeaL 1 & 2 spiller godt sammen med Transformative Water BoDy, da denne frekvens styrker kroppens energi.

Sidegevinster:
Når du går med disse energier på dig, flyder din energi ligeledes rigtigt i kroppen. (Retvendt polariseret)
Du bliver også beskyttet mod din egen og andres negative energi, så du undgår at blive drænet for energi.

Mie fortæller:

" Efter at have haft mega mange smerter i begge sider af tarmen i knap 3 måneder og fået pencillin, som ikke hjalp, fik jeg lejlighed til at prøve HeaL 1 og 2. Jeg gik konstant med dem i lommen sammen med Transformative Water Bag BoDy og kunne for hver dag mærke en forskel på mine smerter. Efter ca. 1 uge var smerterne helt forsvundet og er ikke kommet igen, selvom jeg ikke går med Transformative Water HeaL 1 & 2 og BoDy på mig konstant. Mega skønt og uforklarende oplevelse".  

 

Køb Bag HeaL her

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50