Gratis samtale
Nyhedsbrev

Hvad kan Transformative Water Metoden gøre for dig?

Transformative Water er en psykospirituel kvantefysisk konkret metode, som skaber forandring i dit fysiske liv og på din indre rejse.

Det er derfor metoden, som kan skabe de varige forandringer i dit liv, du altid har drømt om.

Det er metoden, som kan forløse og transformere dine udfordringer, svære følelser, traumer og karmiske forbindelser, så du kan sætte dig selv fri og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv, din sandhed og dine drømme.

Med Transformative Water Metoden lærer du hvordan:

  • Du møder alt indeni dig og udenfor dig med bevidsthed og medfølelse, så du herfra kan opløse og fjerne de smertefulde kodninger i underbevidstheden, som ligger til grund for gamle indgroede mønstre og forsvarsmekanismer.
  • Du kommer i kontakt med din inderste essens og den guidance, der kommer herfra, så du kan leve dit liv ud fra din sandhed, ønsker og drømme for livet.
  • Du healer din barndom og tidligere liv herunder dybereliggende traumer.
  • Du lærer at kende, forstå og elske dig selv ubetinget fra det dybeste plan.
  • Du stopper kampen indeni og uden for dig, hvilket er med til at heale dine relationer.

Transformative Water Metoden vil lære dig at leve i verden fra din inderste essens med ro og væren, så du kommer til at elske livet og alle dets ”Udfordringer” i det praktiske konkrete hverdagsliv.

Med Transformative Water Metoden vil du genskabe kontakten til din passion, glæde, kærlighed, frihed flow og indre ro.

Du vil med metoden desuden lære:

  • Hvordan og hvorfor begrænsende overbevisninger og traumer opstår, samt hvordan de påvirker dit liv og blokerer for kontakten til din inderste essens.
  • Hvordan egoet fungerer, dets struktur, formål og motiv.
  • Hvordan du identificerer en begrænsende overbevisning og traume i dig, så du kan gennemskue alle dets forklædninger.

Transformative Water Metoden går ud på først at skabe en rummelighed og medfølelse overfor alt det, du indeholder, føler og identificere dig med. Som du hen ad vejen ved hjælp af Transformative Water får forløst, opløst og sluppet begrænsende overbevisninger, traumer, mønstre, forsvarsmekanismer, misforståelser og illusioner om virkeligheden, vil du gradvist slippe identifikationen med din smerte og udfordringer i livet og derfra opbygge et rum i dig selv, hvor din inderste essens kan udfolde sig og blomstre.

Når først der er fundet frem til de begrænsende overbevisninger og traumer, som ligger bag en uønsket følelse eller adfærd, bliver den emotionelle og energetiske krop
nulstillet, omprogrammeret og alignet med den allerhøjeste forståelse af den overbevisning, som underbevidstheden gemmer på.

Du vil gennem dit arbejde med Transformative Water Metoden opleve, hvordan det bliver lettere for dig at prioritere og mærke friheden, glæden, passionen, kærligheden og din indre ro, fordi du har opløst og fjernet de dybtliggende overbevisninger og traumer, som har fastholdt dig i dine begrænsninger, smerte, frustration og drama.
 

Sandheden er, at du er perfekt, præcis som du er.

Altid.

Der er som sådan ikke noget, du skal lære eller udvikle.

Der er egentlig heller ikke noget, du behøver at aflære eller afvikle.

Men der er en masse misforståelser, begrænsende overbevisninger og traumer, som kan stå i vejen for din egen oplevelse af, at du er præcis, som du skal være.

Og i vores optik fortjener du selv at mærke, at du er det.

Du fortjener at mærke, du er elsket.

Og god nok.

Uanset hvad du tænker.

Føler og mærker.

Uanset hvad du har gjort.

Eller ikke gjort.

Da du kom til verden, var du i kontakt med din inderste essens og kerne, men fordi du som lille barn under din opvækst ikke blev set, mødt og forstået på den måde, du havde behov for, lukkede du af for den del af dig og udviklede i stedet en personlighed for at få kontakt, kærlighed og accept. Du forlod altså gradvist din inderste essens og kerne for i stedet at kunne begå dig i verden med din tillærte personlighed.

Da du var omkring 7 år, havde du som alle andre mennesker næsten mistet hele kontakten til din inderste essens og identificerede dig fuldstændig med den personlighed, du havde skabt.

Men essensen inde i dig, havde du ikke glemt og derfor sidder der måske en længsel og en følelse af adskillelse i dig. Denne længsel og følelse af adskillelse har din personlighed det med at mistolke, så du måske tror, du længes efter noget udenfor dig selv. 

Du savner måske den kærlighed og omsorg fra andre, fordi du har svært ved at give den til dig selv.
Din karriere er måske super vigtig for dig, da den er med til at  bevise dit værd - ligesom ting kan være.

Det er denne længsel som hos nogen skaber afhængighed af stoffer, alkohol, mad, sex osv. Fordi de aldrig rigtig vil opleve at føle sig opfyldt uanset, hvor mange ydre ting, de opnår, anskaffer eller fylder sig med.

For det de længes efter er dem selv.

Tilknytningen til deres inderste dybe essens.

Og det er højest sandsynligt også det du længes efter.

Heldigvis har din inderste essens som sagt ikke glemt dig, og den vil altid prøve at guide dig hjem hele livet gennem oplevelser, der kan gøre dig mere fri og mere dig selv.

Men da det er din personlighed, som oplever denne proces møder du den ofte med modstand og smerte.

Indtil du når til et punkt, hvor du opdager, at du ikke kommer videre ved at gentage de samme mønstre i kampen om at overleve og undgå smerten.

Punktet, hvor du bliver klar til at se på dig selv og det som ligger bag mønstrene.

Det er lige her Transformative Water Metoden stiller sig til rådighed som et redskab til at omskrive din personlighed og finde vejen tilbage til din inderste essens, så du kan udvikle dig i livet gennem glæde, tillid og kærlighed.

Så du kan lære at observere din tillærte personlighed, for det den er – tillært, og derfra fjerne og opløse de mange misforståelser og kodninger, som har styret din måde at være i verden på indtil nu.

Transformative Water Metoden er skabt på den baggrund, at vi ønsker at hjælpe dig hjem.

Hjem til dig selv.

Hjem til din sande inderste essens.

Så du kan stråle herfra.

Og sprede dit lys og kærlighed ud i verden.

Og på den måde løfte dig selv og andre og vise dem muligheden for, at også de kan finde vejen hjem.

Læs mere om vores THRIVE-program her

  

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50