Gratis samtale
Nyhedsbrev

Udvid din komfortzone

Udvid din komfortzone, nå dine mål uden stress og bevar et godt helbred

Vores komfortzone er den zone, hvor vi har det godt. Her er der ro på og vi kan arbejde uden stress og angst. Når vi er i vores komfortzone, passer de programmer, vi har i vores underbevidsthed til det, vi har gang i. Udfordringen ligger i, at en del af det, vi ønsker os kræver, at vi kommer ud af vores komfortzone og udfordrer de programmer/overbevisninger vi har med os bl.a. fra vores barndom.

Mange der arbejder med personlig udvikling, vil gerne have os ud af vores komfortzone for at skabe udvikling. Vi skal gøre det, der er ved at skræmme livet af os, finde ud af, at det ikke er farligt og efterhånden blive tryg ved at gøre det. Vi skal gå gennem ”the terror barrier”

Når vi er udenfor vores komfortzone, er der programmer/overbevisninger i vores underbevidsthed, der fortæller os, at vi er i gang med noget, der er farligt for os. Vi mærker det, som stress i vores krop og sind. Vores urgamle hjerne opfatter det som farligt på samme måde, som hvis vi var forfulgt af en sabeltiger. Den reagerer med at sætte vores krop i alarmberedskab, så vi er klar til at kæmpe eller flygte. Når vi er i alarmberedskab, sendes al energi ud i arme og ben og alle unødvendige funktioner, herunder fordøjelse og immunforsvar, stilles i bero.
Det er et fantastisk system, som sætter os i stand til at klare ting, vi ellers ikke kunne, da vi bliver stærkere og hurtigere end det ellers er muligt for os. Måske har du hørt historier om mennesker, der har fået uhørte kræfter, så de kunne redde deres børn. Måske har du selv oplevet det!
Det er et fantastisk system.

Udfordringen er, at hvis det liv du lever, bringer dig i en situation flere gange dagligt, hvor du føler dig presset, så dit alarmsystem slår til og du stresser op. Din hjerne er i højeste beredskab, dine arme og ben er klar til at flygte, men din krops øvrige funktioner er sat på pause.

Rigtig mange mennesker befinder sig i en situation på arbejde og/eller i deres privatliv, som hele tiden aktiverer deres alarmberedskab. Måske kender du også til det? Men hvad så? Skal jeg droppe alle mine ønsker og drømme? Nej, det skal du ikke. Du skal udvide din komfortzone, så du kan udvikle dig i ro og mag.

Lad mig fortælle dig lidt om, hvordan vi arbejder, så det bliver nemmere at forstå.
Vi lærer vores kursister at sætte helt fantastiske mål, som er karakteriseret ved at være fuldstændig umulige at regne ud, hvordan de kan nås og som vækker stor glæde og lyst til bogstaveligt talt at stå på tæer for at nå.
I arbejdet med at finde disse mål kommer de første udfordringer med at komme ud af komfortzonen. Kursisterne mærker nervøsitet, angst eller ubehag. Kunsten er nu at træde et skridt tilbage og finde det eller de programmer/overbevisninger i underbevidstheden, som skaber denne imaginære angst, ændre disse programmerer/overbevisninger og derefter genoptage det gode arbejde nu uden nervøsitet angst og ubehag. Det kalder vi at udvide vores komfortzone.

Ved hele tiden at udvide din komfortzone, kan du arbejde dig frem i livet mod det, du drømmer om, helt uden stress.

  • Du kan gå på arbejde helt uden at føle dig presset.
  • Du kan være i din familie og føle dig tryg og godt tilpas.
  • Du kan nå dine mål uden at være i et hypet overgear.

Prøv lige at give dig selv lov til at mærke efter. Hvor i dit liv føler du dig mest presset?

Hvordan ville det være, hvis du kunne ændre på det - uden at gå på kompromis med dine ønsker og drømme?

Bruce Lipton siger at 99% af det, vi fejler skyldes vores måde at se og opleve verden på og vores måde at reagere på verden på.
Forestil dig, at du flere gange om dagen lukker dit immunforsvar ned og sender en masser adrenalin ud i din krop pga. en imaginær fare. En fare der skyldes et program/overbevisning, som kommer fra din barndom som fx fortæller dig, at lige om lidt, så bliver det afsløret, at du ikke er god nok. Dvs. du ikke er god nok til at være her sammen med os andre, du bliver smidt ud af fællesskabet (ud af hulen ud til den visse død, som vores gamle hjerne tror på).

Hvis din hverdag er sådan, hvad tror du så, det betyder for dit helbred?

  • Måske er du udfordret på dine arbejdsopgaver, dine kollegaer eller din chef?
  • Måske er du udfordret i din familie?
  • Måske bliver du nervøs for, hvem der ringer eller hvad der ligger i din postkasse?

Tænk lige over, hvad du bliver bange/nervøs for i din hverdag. Hvor tit bliver du bange for noget, du ikke kan kæmpe dig fysisk ud af eller løbe fra?
 
Dette er et uddrag af Podcast-serien: Din underbevidsthed - ven eller fjende?
Du kan lytte til hele serien her

 

Livsforvandling ApS
Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse)
6092 Sdr Stenderup
CVR: 41261277
Om os
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik
Kursusmateriale
Kontakt
Livsforvandling ApS | Gl. Ålbovej 20 (ikke besøgsadresse) | 6092 Sdr Stenderup | Tlf.: +45 28 40 24 50